Vizita la Kalfire-Seminee Exclusiviste. - Seminee Expert

Vizita la Kalfire-Seminee Exclusiviste.

Vizita la Kalfire-Seminee Exclusiviste.

Vizita la Kalfire-Seminee Exclusiviste.

Publicat de Mugur Mazilu02.11.2017

Anul acesta am participat pentru a doua oara la scolarizarea si prezentarea semineelor Kalfire, seminee pe gaz si seminee pe lemn, alaturi de distributorii nostri din tara, distribuitori care doresc sa implementeze semineele exclusiviste in gama de seminee comercializate.

Seminee Expert are acum reprezentanti in aproape toate orasele mari si importante din Romania, enumeram orasele in care se gasesc partenerii zonali : Constanta, Galati, Bacau, Iasi, Suceava, Cluj, Oradea, Timisoara, Sibiu, Pitesti, Ploiesti, Buzau, Viseul de Sus, Reghin, Giurgiu, Tragoviste, Brasov ,Baia Mare .

Ne mandrim si cu noi parteneri in Republica Moldova-La Chisinau!

Seminee Expert se mandreste cu o vasta gama de seminee exclusiviste si cosuri de fum profesionale de calitate, produse de cea mai buna calitate, seminee si cosuri de fum ce raspund celor mai stricte cerinte si testate in cele mai importante centre de teestare , seminee si cosuri de fum ce corespund normelor din Germania, Austria si Elvetia.

Enumeram cateva dintre elementele unice ale semineelor Kalfire:

Otel Corten.Posibilitateea alegerii interiorul focarelor, Posibilitatea alegerii ramei focarelor, Generatorul de scantei, sistem de protectie prin ionizare, automatizare performanta, valva termica pentru seminee pe lemn, valva ce regleaza singura aerul primar de ardere, carena de convectie inclusa in pretul produselor standard, otel de 4mm folosit pentru seminee pe gaz, dimensiuni speciale, geam cu 3 laturi dintr-o singura bucata, geamuri ale focarelor pe lemn ce nu au rama in partea de jos, rame laterale inguste, rame ce permit o vedere mai buna asupra flacarii, focare pe lemn ce pot fi folosite ca vatra deschisa, fara a consuma aerul din incapere, focare pe lemn ce pot fi adaptate caselor pasive.

Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul nostru sau la partenerul din zona dumneavoastra:

www.seminee-expert.ro

Kalfire: Don’t Compromise!

Alte articole de blog

Puterea calorica a lemnului 02.06.2012

Puterea calorica a lemnului

Pentru a obtine randamentul maxim al unui semineu trebuie sa folosim lemn ce corespunde din punct de vedere tehnic recomandarilor facute de producatorul semineului. Un prim criteriu al alegerii unu...