Seminee Expert – Despre noi

Despre noi

Echipa Seminee Expert

Suntem o echipă tânără, cu experiență relevantă în domeniul sistemelor de încălzire.

Ajutăm și susținem fiecare client pentru a realiza o alegere optimă a șemineului, atât din punct de vedere estetic, dar și funcțional. În domeniul coșurilor de fum și al semineelor, este important ca fiecare beneficiar să aibă încredere în recomandările echipei noastre de specialiști pentru soluții de încălzire sigure și de calitate.

De mai bine de 20 ani, menținem la nivel ridicat calitatea produselor și a montajului calificat la nivel național. În fiecare an, organizăm pregătire tehnică în țara, dar și la sediile internaționale ale producătorilor parteneri pentru a aduce și promova cele mai noi și performante surse principale și alternative de căldură.

Avem personal calificat dedicat montajului și întreținerii de seminee și coșuri de fum. Asigurăm mentenanță pentru toate tipurile de sisteme de încălzire instalate, pe toată durata garanției, între 2 și 30 de ani.

Ne străduim să menținem calitatea oferită în timp. Ambițiile noastre pentru viitor includ îmbunătățirea calității producției și îmbunătățirea serviciilor oferite clienților noștri.

Un deceniu de practică și pregătire tehnică

Atelierul de creație

Seminee Expert produce de peste 20 ani părți decorative clasice, moderne, rustice, sculpturale în funcție de design-ul proiectat al sistemului de încălzire și stilul amenajărilor interioare. Lucrăm alături de echipe de pietrari și sculptori, în baza schițelor 3D corespunzătoare tipului de șemineu și spațiului disponibil.

Suntem una dintre puținele firme importatoare și producătoare de părți decorative pentru seminee ce montează cu echipele de montaj interne, externalizarea fiind exclusă din conceptul nostru de implementare a calității.

Răspundem cu creativitate cerințelor arhitecturale exigente ale clienților noștri și impunem noi stiluri pentru a furniza piese de încăzire care impresionează.

Avem rețea proprie de montaj, distribuție și stocuri

Lucrăm în cadrul unei rețele de 25 de distribuitori autorizați (vânzare-facturare-proiectare-montaj autorizat) în cele mai importante orașe ale țării, cât și în Chișinău-Moldova.

Depozitul central Seminee Expert se află la 25 km de București, în comuna Bragadiru și deține stocuri importante de coșuri de fum ceramice și din inox, dar și focare și silicat de calciu. Prin susținerea stocurilor venim în întâmpinarea clienților noștri, optimizând durata realizării șemineului sau coșului de fum.

Avem parteneri de încredere

În tară, partenerii Seminee Expert dețin depozite strategice, fiind tot timpul pregătiți cu stocuri minime pentru zonele respective. În prezent, Seminee Expert deține stocuri disponibile în cele mai importante orașe din România: București, Craiova, Constanța, Bacău, Iași, Sibiu, Pitești, Baia Mare, Cluj.

Toți montatorii de seminee și coșuri de fum profesionale cu care lucrăm au experiență de peste 20 ani în domeniul semineelor și coșurilor de fum, au participat la școlarizări specializate în fabricile producătorilor și respectă toate recomandările și normele în vigoare.

Suntem prezenți pe piața de specialitate

Echipa Seminee Expert participă în fiecare an la expozițiile de specialitate din România, direct sau prin intermediul partenerilor locali din orașele mari.

Cea mai importantă participare este la Expo-Ambient Romexpo.

Suntem prezenți la această expoziție de 5 ani, este cea mai importantă expoziție de profil. În cadrul expozițiilor anuale, echipa noastră prezintă noi produse, seminee și termoseminee eficiente, surse principale sau alternative de căldură și sisteme de coșuri de fum profesionale fabricate în Germania și Olanda.

Pregătire tehnică, instrucții și școlarizări de profil

Suntem la zi cu noutățile din domeniu pentru că participăm cu echipa și partenerii din țară la pregătiri tehnice anuale susținute de companii de prestigiu din domeniul sistemelor de încălzire.

2016, Olanda
Compania Element4

producătoare de seminee

2016, Olanda
Compania Kal-Fire

producătoare de seminee

2016, Spania
Compania Carbel

producatoare de seminee si sobe

2015, Polonia
Compania Eurokom

producătore de seminee și părți decorative

2015, Polonia
Compania Nordflam

producătoare de seminee și sobe

2014, Franta
Compania Polyflam

producătoare de seminee și sobe

2012, Olanda
Compania Metaloterm EonTop

producătoare de coșuri de fum din inox

2012, Polonia
Compania Hajduk

producătoare de seminee, termoseminee, sobe și părți decorative

2011, Olanda
Compania Element4

producatoare de seminee

2010, Germania
Compania Tona Schornsteine

producătoare de sisteme coșuri de fum

2009, Germania
Compania Spartherm

producătoare de seminee, termoseminee și sobe

2009, Norvegia
Compania Nordstar

filială a companiei Nordpeis, producătoare de seminee și părți decorative

2008, Italia
Compania Palazetti

producătoare de seminee și sobe

2008, Italia
Compania Piazzetta

producătoare de seminee, termoseminee, părți decorative

2008, Norvegia
Compania Nordstar

filiala a companiei Nordpeis, producătoare de seminee și părți decorative

2007, Germania
Compania Brunner

producător de seminee, termoseminee

2007, Olanda
Compania Dru

producatoare de seminee si sobe

Lucrăm cu
producători de top

Producătorii din rețeaua noastră de parteneri realizează atât seminee standard, cât si seminee la comandă în baza unui proiect propus de către noi pentru solicitări personalizate.
Unic importator seminee
Unic importator al sistemelor de evacuare