Accesorii seminee

Accesorii Seminee

Elemente conective

Seminee Expert va pune la dispozitie o serie generoasa de elemente pentru sistemele de incalzire.

Aceste accesorii seminee sunt esentiale pentru functionarea in parametrii normali ai semineelor instalate sau care urmeaza sa fie instalate in locuinta dvs.

Oferta Seminee Expert cuprinde accesorii precum:

Legaturi focar-cos de fum

Atunci cand montam un semineu trebuie sa luam in considerare un aspect foarte important, implementarea unei piese de legatura intre focarul semineului si cosul de fum.

Acest element de legatura permite trecerea fumului si aerului la temperaturi inalte catre cosul de fum si are capacitatea de a izola datorita rezistentei la temperaturi de lucru de 450-600 °C, materialelor xterioare si finisajelor care au fost folosite pe partea exterioara.

Cele mai multe depuneri de funingine si impuritati apar in aceste treceri de focar pentru horn, iar un astfel de accesoriu face facila curatarea datorita materialului usor de intretinut.

Recuperatoare seminee

Recuperatoarele sunt acele elemente care se monteaza la gura evacuarii, mai exact dupa focar. Aceste accesorii seminee se folosesc pentru o mai buna eficientizare a semineelor si pentru a diminua pierderile de caldura care pot aparea din cauza tirajului.

Acesta acumuleaza caldura degajata de semineu prin partea superioara si o repartizeaza in interiorul semineului. Folosirea unui astfel de accesoriu implica si instalarea unui cos de fum cu o capacitate buna de tragere.

Pentru a instala un astfel de dispozitiv, specialistii Seminee Expert va stau la dispozitie.

Filtre particule cosuri de fum

Un filtru de particule reprezinta o solutie pe cat de inovatoare pe atat de ecologica. Sistemele de incalzire care sunt dotate cu un astfel de accesoriu elimina cu 70 % mai putine particule in atmosfera, devenind nu doar sisteme eficiente, dar si atente la mediul inconjurator.

Filtrele de particule functioneaza pe baza unui amestec de gaze arse si aer rece introdus cu ajutorul unui ventilator, iar prin aceasta fuziune, particulele sunt captate si rezulta un degajament de gaze arse mult mai curat.

Silicat de calciu

In functie de focarul folosit, temperatura din hota poate sa ajunga la un maxim de 200-250 de grade. Folosind silicat de calciu intre focar si materialele combustibile sau de structura, ne asiguram de stabilitate si siguranta maxima in caminul nostru.

Silicatul de calciu Skamotec225 nu are nevoie de tratament suplimentar impotriva particulelor de praf aparute din circulatia aerului prin hota, ventilatia acesteia asigura si circulatia aerului cald.

Grile seminee

Grilele de aerisire sunt elemente necesare oricarui semineu. Acestea contribuie la aerisirea sistemului de incalzire si evacueaza aerul cald din hota semineului. Aceste accesorii sunt perfecte pentru implementarea lor in sistemele de climarizare sau ventilatie.

Asigura circularea aerului cald si feresc incinta semineului de supraincalzire in cazul de utilizari intense.

Grilele de aerisire seminee se pot personaliza in functie de design-ul interior al locuintei dvs.

Grilele de aerisire seminee se pot personaliza in functie de design-ul interior al locuintei dvs.

Daca doriti sa beneficiati de servicii complete de consultanta, instalare si mentenanta, Seminee Expert are intotdeauna solutii adaptate necesitatilor dvs, in functie de specificatiile de proiect pe baza de accesorii seminee profesionale.

Achizitioneaza accesorii seminee de la Seminee Expert si benefiezi de servicii de cea mai buna calitate la instalarea oricarui produs disponibil in catalogul nostru de produse din gama premium.

Cerere de ofertă

Alege modelul și completează formularul de contact. Odată înscrisă cererea de ofertă, un reprezentant Șeminee Expert va prelua comanda și vei fi contactat pentru consultanță specializată pentru a determina condițiile tehnice pentru a beneficia de confortul unui șemineu la tine acasă.