Accesorii Seminee

Elemente
conective

Șeminee Expert pune la dispoziție o serie generoasă de elemente pentru sistemele de încălzire, începând cu legături focar-coș de fum, recuperatoare șeminee, filtre particule coșuri de fum, silicat de calciu, grile de șeminee și multe alte accesorii.

Componenta care face legatura dintre seminee si cosurile de fum este realizata din inox si este supusa unor temperaturi foarte ridicate, mai ales atunci cand semineul este utilizat in regim intens. Acest element este mascat de catre partea decorativa a semineului si poate varia in functie de temperatura si pozitionarea focarului.

Silicat
de calciu

In functie de focarul folosit, temperatura din hota poate sa ajunga la un maxim de 200-250 de grade. Folosind silicat de calciu intre focar si materialele combustibile sau de structura, ne asiguram de stabilitate si siguranta maxima in caminul nostru.

Silicatul de calciu Skamotec225 nu are nevoie de tratament suplimentar importiva particulelor de praf aparute din circulatia aerului prin hota, ventilatia acesteia asigura si circulatia aerului cald.

Cerere de
ofertă

Alege modelul preferat de șemineu și completează formularul de contact. Odată înscrisă cererea de ofertă, un reprezentant Șeminee Expert va prelua comanda și vei fi contactat pentru consultanță specializată pentru a determina condițiile tehnice pentru a beneficia de confortul unui șemineu la tine acasă.