Sisteme de ventilatie - Seminee Expert

Sisteme de ventilatie

Expertul tău în sisteme de ventilatie

Știm cu toții cât de important este aerul pe care îl respirăm acasă. Nu este doar un loc de odihnă, ci tot mai des și locul nostru de muncă. Unitățile de ventilație DEFRO AIR sunt dispozitive moderne care furnizează în mod continuu aer proaspăt încăperilor noastre. În plus, recuperarea crește confortul persoanelor care stau în spații închise, având grijă în același timp de sănătatea lor - previne formarea ciupercilor și mucegaiului.

DEFRO oferă diverse modele de unități de tratare a aerului cu recuperare de căldură. Trăsătura distinctivă a acestor dispozitive față de celelalte disponibile pe piață este prezența sistemului FLOW BALANCER, care joacă un rol major în reducerea costurilor de încălzire.

Cerere de ofertă

Alege modelul și completează formularul de contact. Odată înscrisă cererea de ofertă, un reprezentant Șeminee Expert va prelua comanda și vei fi contactat pentru consultanță specializată pentru a determina condițiile tehnice pentru a beneficia de confortul unui șemineu la tine acasă.

  Întotdeauna aer curat acasă

  Aerul proaspăt este un factor care afectează în mod semnificativ bunăstarea membrilor gospodăriei. Camerele ventilate în mod regulat fac parte din rutina zilnică, dar sunt adesea asociate cu anumite inconveniente. Iarna - răcire rapidă a camerelor, vara - exces de insecte. În plus, pe tot parcursul anului calendaristic, deschiderea ferestrelor poate fi asociată cu mirosuri neplăcute venite din exterior și adesea cu o poluare ridicată. Circulația aerului este extrem de importantă pentru buna funcționare a corpului uman. O solutie practica si utila este instalarea de ventilatie mecanica cu recuperare de caldura. Care este prețul recuperării? Este o achiziție rezonabilă atât din punct de vedere economic, cât și funcțional?

   Recuperarea este ventilație mecanică cu recuperare de căldură. Sarcina acestuia este de a asigura o circulație adecvată a aerului, de obicei între încăperi și exterior. Ventilația care funcționează corect elimină „aerul uzat” și furnizează aer „proaspăt”, deci este esențială în camerele în care oamenii stau zilnic. În plus, datorită recuperării, suntem capabili să recuperăm o parte din energia aruncată afară. Recuperarea căldurii are loc în schimbătorul de căldură, unde aerul scos din apartament transportă energie și o restituie aerului furnizat. Eficiența schimbătorului de căldură ajunge până la 95%. Componentele recuperatorului sunt, de regulă, patru conducte: admisie, evacuare, alimentare către încăperi și evacuare din încăperi.

  Recuperare de căldură acasă avantaje și dezavantaje

  Când luați în considerare instalarea, merită să vă familiarizați temeinic cu lista de beneficii, dar și punctele slabe rezultate în urma achiziționării acestui tip de instalație.

  Pot apărea îndoieli atât în ​​ceea ce privește costul de instalare, cât și necesitatea dezvoltării unui spațiu relativ mare - această problemă este practic eliminată de recuperatoarele suspendate DEFRO - chiar și în cazul clădirilor mici.

  Una dintre indicațiile pentru instalarea ventilației mecanice cu recuperare de căldură este prezența unei persoane care se luptă cu alergii în casă, dar trebuie subliniat că fiecare membru al gospodăriei va beneficia cu siguranță de această achiziție. Cantitatea de praf din încăperi va fi redusă semnificativ, rufele se vor usca într-un timp mai scurt, iar cantitatea de poluanți, acarieni și bacterii prezente în aer va fi, de asemenea, redusă. Recuperarea poate reduce, de asemenea, zgomotul care ar ajunge în încăperile situate în apropierea drumului printr-o fereastră deschisă.

  Costurile de recuperare și ventilație cu recuperare de căldură la domiciliu - este această investiție profitabilă?

  Alegând ventilația mecanică acasă deja în faza de proiectare a clădirii, puteți economisi mult. Recuperarea înlocuiește complet ventilația gravitațională, deci nu este nevoie să construiți coșuri de ventilație. Au dispărut și costurile de tragere a coșurilor de fum la înălțimea corespunzătoare a acoperișului și a slipurilor care protejează canalele de ventilație împotriva umezelii. Într-o casă cu ventilație mecanică, merită să optezi și pentru ferestre de tip fix, adică ferestre care nu se deschid. Sunt adesea mult mai ieftine decât ferestrele obișnuite, permit o mai bună iluminare a încăperilor datorită unui cadru mai mic și, de asemenea, nu au elemente mecanice care se uzează provocând desigilarea ferestrei. Economiile la elementele de mai sus ajung chiar și la câteva mii de euro, așa că merită să luați în considerare investirea acestei sume în recuperare, a cărei eficiență este mult mai mare decât în cazul ventilației gravitaționale.