Sobe pe lemne

Expertul tău
în sobe

Sobele pe lemn din metal sau din samota sunt corpuri radiante ce nu au nevoie de parti decorative. Aceste sobe pot incalzi prin convectie sau radiatie. Seminee Expert dispune de o gama de peste 50 de modele de sobe, din fonta, placate la interior cu samota sau termota, din otel, placate la interior cu samota, termota sau vermiculita, cu puteri cuprinse intre 2kw si 20 de kw, in functie de dimensiuni si tipul de ardere.

Sobele sunt sisteme de incalzire ce trebuie amplasate la distanta fata de materialele cu risc de aprindere sau combustibili de orice fel. Din gama noastra de produse fac parte si sobele metalice, cu elemente din samota acumulatoare atat in partea superioara, cat si pe peretii laterali ai acestora. Aceste modele se bucura astfel de un stil arhitectural deosebit si pot fi amplasate in orice incapere ce are nevoie de incalzire.

Unul dintre avantajele sobelor este diametrul interior mai mic al cosurilor de fum, ceea ce aduce economii semnificative in ceea ce priveste costul sistemului de evacuare. Sobele inlocuiesc cu succes semineele acolo unde spatiul nu este indeajuns de generos pentru un sistem de incalzire de dimensiuni mai mari. In plus, acestea au un design care se potriveste atat silului modern, cat si celui rustic.

Cerere de
ofertă

Alege modelul preferat de soba pe lemne și completează formularul de contact. Odată înscrisă cererea de ofertă, un reprezentant Șeminee Expert va prelua comanda și vei fi contactat pentru consultanță specializată pentru a determina condițiile tehnice pentru a beneficia de confortul unei sobe la tine acasă.