Modele Seminee

Modele seminee

Expertul tău în seminee

Ne mândrim cu o vasta gama de seminee profesionale, produse de cea mai buna calitate, sisteme de încălzire ce raspund celor mai stricte cerinte si testate conform normelor de calitate din Germania, Austria si Elvetia.

Avem echipe proprii de montaj (echipe specializate doar in montaj de seminee si cosuri de fum) si un Atelier De Creatie pentru partile decorative pe care le comercializam, iar in tara colaboram doar cu firme autorizate, scolarizate si pregatite de echipa noastra.

Surse principale sau surse alternative de căldură

In calitate de specialisti în șeminee, sobe si cosuri de fum profesionale, dorim sa scoatem in evidenta necesitatea adaptarii unei surse alternative de caldura, sursa putin poluanta si foarte eficienta, reprezentata de sistemele de incalzire cu semineu.

Suntem specialisti ce gasesc solutii si ofera consultanta si soluții complete. Nu credem in ideea de a comercializa produse on-line, in continuare consideram ca semineele si cosurile de fum se achiționează cu ajutorul unor experți în consultanță și montaje.

Comercializăm și montăm doar seminee de top la nivel European, completate cu părți decorative personalizate si concepute in Atelierul De Creatie Seminee Expert sau Nordpeis (parti decorative din beton refractar/material acumulator).

Șeminee Nordpeis

Semineele Nordice (Nordpeis) sunt semineele pe care le promovam, comercializam si instalam de 20 ani in Romania. Producatorul norvegian ne surprinde an de an cu inovatii si produse noi, seminee si sobe cat mai eficiente si putin poluante.

Fabricate in Suedia si Polonia, semineele Nordpeis se caracterizeaza printr-o capacitate superioara de acumulare a caldurii, o ardere curata si o autonomie ridicata. Disponibile in peste 40 de modele, semineele in stil scandinav, modern, rustic si clasic reprezinta un standard de calitate in domeniul surselor alternative si principale de caldura. Elementele decorative ale semineelor pot fi vopsite in culori diverse, in functie de cerintele clientilor si stilul arhitectural al spatiului interior.

Devotament pentru calitate și siguranță

Punem accent doar pe calitate si clienții noștri au încredere in sfaturile si propunerile noastre cu privire la sursa principala sau alternativa de caldura a casei.

Mai presus de numarul mare de sisteme de incalzire montate, ne mandrim cu un numar mare de clienti corect informati, dar si cu numeroase recomandari provenite de la clientii, arhitectii si constructorii multumiti de serviciile noastre. Alaturi de toti acestia am evoluat de-a lungul anilor si am realizat cele mai indraznete proiecte din domeniul sistemelor de incalzire.