Cosuri de fum

Cosuri de fum

Cosuri de fum de calitate superioara

Seminee Expert comercializeaza cosuri de fum profesionale potrivite pentru seminee, sobe, centrale termice pe gaz, centrale termice pe ulei, paleti sau carbune, gratare de gradina si alte sisteme de incalzire.

Instalarea acestor cosuri de fum este extrem de importanta deoarece cosul de fum are ca scop evacuare totala a gazelor arse, a fumului si a noxelor care apar in urma arderii combustibilului folosit pentru instalatiile de incalzire.

Experienta si calitatea ne recomanda

Avem pana in prezent peste 10000 de cosuri de fum instalate in Romania cat si in strainatate si cel putin tot atat de multi clienti multumiti.

Seminee Expert va garanteaza buna functionare si, totodata, aveti suportul echipei noastre din primele stadii ale proiectului, de la alegerea cosului de fum pana la instalare. De asemenea, veti primi consultata si, la cererea dvs, servicii de mentenanta pentru fiecare sistem de evacuare a fumului achizitionat de la Seminee Expert.

Seminee Expert este lider pe piata din Romania, avand o experienta care excede 20 ani de activitate in implementarea si instalarea semineelor, sobelor pe gaz sau pe lemne cat si pe instalarea cosurilor de fum atat de necesare oricarui proiect.

Pentru a beneficia de serviciile Seminee Expert si de tot suportul echipei noastre, apelati cu incredere la competenta si experienta expertilor nostri.

In functie de dorintele dvs, echipa noastra de mestesugari si sculptori in piatra, va pot personaliza aspectul cosurilor de fum, atat partile componente a acestora care se afla in interiorul cat si cele care se afla in experiorul locuintei, pentru a putea redea forma si aspectul care se va completa perfect cu design-ul si arhitectura locuintei dvs.

Garantia unei instalari perfecte

Seminee Expert ofera garantie de la 10 la 30 de ani pentru fiecare cos de fum achizitionat.

Oferim servicii de instalare si implementare de cosuri de fum pentru orice tip de locuinta si sistem de incalzire. Totodata, oferim si servicii de inspectare si curatare a cosurilor de fum, atat pentru sistemele instalate de personalul nostru cat si pentru cele deja existente in locuintele dvs. Folosim echipamente moderne de inspectie, iar personalul nostru calificat este perfect instruit pentru a putea oferi cele mai bune solutii pentru clientii nostri.

Indiferent de proiectul in care ne implicam, incercam sa atingem perfectiune si sa lasam in urma noastra o lucrare care ne reprezinta.