Cosuri de fum

Coșuri de fum
de calitate superioară

Cosurile de fum Seminee Expert sunt potrivite pentru seminee, sobe, centrale termice pe gaz, centrale termice pe ulei, peleti sau carbune, gratare de gradina si alte sisteme de incalzire. Deoarece este o componenta foarte importanta, cosul de fum trebuie ales cu ajutorul unui specialist pentru siguranta in exploatare si eficienta pe termen lung.

Seminee Expert prezinta si comercializeaza peste 20 de sisteme de cosuri de fum, ceramice si din inox, in functie de nevoile fiecarui client, pentru orice sursa de incalzire, pe lemn, gaz sau ulei, cosuri de fum garantate intre 10 ani si 30 ani, cu certificari de performanta germane si testate la peste 1000 de grade in cele mai serioase centre de testare a cosurilor de fum din Europa.

Sisteme performante
de sisteme de evacuare

Cosurile de fum Seminee Expert pot fi conectate pentru: seminee, sobe, gratare de gradina, bucatarii de vara, centrale termice pe gaz, centrale termice pe ulei, peleti sau carbune, centrale termice atmosferice, turbo sau condensatie.

Cosul de fum reprezinta maxim 1% din investitia in casa dumneavoastra, nu este elementul la care puteti face rabat de la calitate!

Recomandam cosuri de fum profesionale, cu certificari europene, dimensionate cu programe profesionale. De asemenea, montajul trebuie sa fie executat de specialisti cu experienta si adaptat in functie de gradul seismic al zonei in care este amplasat imobilul.