Cosuri de fum

Cosuri de fum
de calitate superioara

Seminee Expert comercializeaza cosuri de fum profesionale potrivite pentru seminee, sobe, centrale termice pe gaz, centrale termice pe ulei, paleti sau carbune, gratare de gradina si alte sisteme de incalzire.

Instalarea acestor cosuri de fum este extrem de importanta deoarece cosul de fum are ca scop evacuare totala a gazelor arse, a fumului si a noxelor care apar in urma arderii combustibilului folosit pentru instalatiile de incalzire.

Alegerea unor cosuri de fum pentru proiectele dvs necesita o buna cunoastere a detaliilor referitoare la tipurile de instalatie pentru care sunt destinate. Seminee Expert recomanda consultarea unui specialist pentru siguranta in exploatare si eficienta pe termen lung, atat a cosului de fum cat si a sistemului de incalzire.

Oferta prezentata si comercializata de Seminee Expert cuprinde peste 20 de sisteme de cosuri de fum, ceramice si din inox, cu certificari de performanta germane, testate la temperaturi inalte, de peste 1000 de grade Celsius, in cele mai serioase centre de testare a cosurilor de fum din Europa.

In functie de necesitatile fiecarui client, oferim suport pentru evacuarea fumului si gazelor pentru orice sursa de incalzire, pe lemn, gaz sau ulei, si oferim garantie intre 10 si 30 de ani pentru toata oferta noastra de cosuri de fum.

Fie ca este vorba de cosuri de fum ceramice sau de inox, aveti certitudinea ca produsele noastre sunt de cea mai buna calitate si se potrivesc cerintelor dvs de implementare pentru orice proiect.

Experienta si calitatea
ne recomanda

Avem pana in prezent peste 10000 de cosuri de fum instalate in Romania cat si in strainatate si cel putin tot atat de multi clienti multumiti.

Seminee Expert va garanteaza buna functionare si, totodata, aveti suportul echipei noastre din primele stadii ale proiectului, de la alegerea cosului de fum pana la instalare. De asemenea, veti primi consultata si, la cererea dvs, servicii de mentenanta pentru fiecare sistem de evacuare a fumului achizitionat de la Seminee Expert.

Seminee Expert este lider pe piata din Romania, avand o experienta care excede 10 ani de activitate in implementarea si instalarea semineelor, sobelor pe gaz sau pe lemne cat si pe instalarea cosurilor de fum atat de necesare oricarui proiect.

Pentru a beneficia de serviciile Seminee Expert si de tot suportul echipei noastre, apelati cu incredere la competenta si experienta expertilor nostri.

In functie de dorintele dvs, echipa noastra de mestesugari si sculptori in piatra, va pot personaliza aspectul cosurilor de fum, atat partile componente a acestora care se afla in interiorul cat si cele care se afla in experiorul locuintei, pentru a putea redea forma si aspectul care se va completa perfect cu design-ul si arhitectura locuintei dvs.

Garantia
unei instalari perfecte

Seminee Expert ofera garantie de la 10 la 30 de ani pentru fiecare cos de fum achizitionat.

Oferim servicii de instalare si implementare de cosuri de fum pentru orice tip de locuinta si sistem de incalzire. Totodata, oferim si servicii de inspectare si curatare a cosurilor de fum, atat pentru sistemele instalate de personalul nostru cat si pentru cele deja existente in locuintele dvs. Folosim echipamente moderne de inspectie, iar personalul nostru calificat este perfect instruit pentru a putea oferi cele mai bune solutii pentru clientii nostri.

Indiferent de proiectul in care ne implicam, incercam sa atingem perfectiune si sa lasam in urma noastra o lucrare care ne reprezinta.