Produse noi - Seminee Expert

Produse noi

Semineu electric Kalfire E-One-100

E-One este un semineu electric, departe de ceea ce stiam noi despre acest tip de seminee, cu o tehnologie unica ( Hibryd Led E si Holograma 3D: sisteme patentate de Kalfire)
Dimensiunile focarului sunt comparabile cu cele ale unui semineu lemn/gaz(cca 100 kg), flacarile(orange sau galbene) se pot regla in 3 pozitii, cu optiune de a avea doar butucii incandescenti, ca ambient pe timpul noptii: scantei asemanatoare cu cele ale sistemului NSG , telecomanda Kalfire si o putere de 2KW!

'Anti Reflect function' nu lipseste nici de la aceste modele; diferenta dintre un semineu pe gaz/lemn si acestea este insesizabila, Semineul fiind unic la nivel mondial!

Produsele vor fi disponibile incepand cu luna Octombrie pentru comercializare si din luna Septembrie pot fi vazute in noul Showroom Seminee Expert!

 

Dimensiune geam : 100 X 37 cm
Putere: 1-2 Kw
Termostat : Da
Geam antireflexiv : Da
Trepte de intensitate : 5
Hybrid LED E : Da
Sunet : Da ( lemn de pin sau fag cu 5 trepte de intensitate)
Set butuci ceramici : Da
Single HD flame tehnology : Da
Dual HD flame tehnology : Optional
Control:  control cu ajutorul telecomenzii
Garantie focar electric = 5 ani sau 10000 ore de ardere
Garantie aeroterma = 2 ani.
Interior focar : otel negru 
Interior focar optional : design

Filtru de particule pentru sobe si seminee

Filtrul de particule de la Exodraft  este un precipitator electrostatic (ESP) care indeparteaza particulele din gazele de ardere ale sobei sau ale semineului tau cu lemne.

Filtrul de particule reduce numarul de particule cu 95% (particule fine și ultrafine), iar masa totala a particulelor cu 70-75%.

In urma investitiilor considerabile pe parcursul a 8 ani de zile, a fost implementat filtrul de particule ce asigura functionalitatea sobelor si semineelor ca sursa de energie termica si ecologica prin arderea lemnului

Ventilatoare performante – Exodraft – Danemarca

Exodraft este o companie daneză care de peste 60 de ani a dezvoltat, fabricat și vândut ventilatoare pentru a controla tirajul cosului de fum.

În ultimii 10 ani ne-am dezvoltat, de asemenea, pentru a fi liderul pieței în domeniul produselor și cunoștințe despre recuperarea căldurii industriale.

Cu vânzări în peste 40 de țări și cea mai bună gamă de produse de pe piață, Exodraft este liderul mondial în soluții pentru tirajul șemineului mecanic și recuperarea căldurii din gazele de ardere / căldura procesului.

Produsele noastre se bazează pe o înțelegere cuprinzătoare a relației dintre combustie și tiraj de coș și rezolvăm probleme cu tirajul suficient al coșului de fum atât pentru gospodării, cât și pentru întreprinderi.

Cu soluțiile noastre de recuperare a căldurii, ajutăm o mare selecție de industrii diferite să convertească gazele de ardere fierbinte de la căldura reziduală la căldura utilă Produsele noastre pot rezolva orice problemă de tiraj.

Oferim soluții pentru: Sobe cu lemne (gaz) Cuptoare în brutării Șeminee și sobe lemne pentru combustibili solizi Seminee în restaurante, pizzerii și baruri. Cazane mici pentru ulei, gaz sau biocombustibil, cum ar fi cazanele cu peleți și sobele cu peleți Sisteme cu mai multe cazane în care mai multe cazane sunt conectate la același horn. Instalație de încălzire, sobe de ulei, gaz sau biocombustibil pentru încălzire unde sunt conectate mai multe etaje la același coș, de ex. apartamente

Am devenit unici importatori ai firmei Exodraft. Pentru toate produsele Exodraft avem contract de excusivitate pentru Romania, pot fi gasite doar in reteaua Seminee-Expert Romania.

Cosuri de fum din inox Convesa – Spania

Perete dublu KW

 • Utilități: Pentru cazanele cu tiraj natural (presiune negativă) și cu tiraj forțat (presiune pozitivă până la 200 Pa cu garnitură), care funcționează uscate sau umede (condens) și utilizează gaz, motorină sau solide (lemn, cărbune, pelete etc.) ca combustibil.
 • Montare: Interior și exterior
 • Denumire: Testat în sistem închis cu combustibil.
  • fără etanșare: EN 1856-1 T600-N1-W-V2-L50040-G (50).
  • cu sigiliu: EN 1856-1 T200-P1-W-V2-L50040-O (10).
 • Distanța față de materialele combustibile: 10mm în instalații de gaze sau cu combustibil diesel și gaz Tflues <200ºC / 50mm în instalații cu combustibil solid.

Am devenit unici importatori ai firmei CONVESA. Pentru toate produsele CONVESA avem contract de excusivitate pentru Romania, pot fi gasite doar in reteaua Seminee-Expert Romania.

Oferim
25 ani garantie

Focare Defro Home Polonia

Puterea nominală 12 kW *
Diametrul conductei 200 mm
Eficiență 80,5%
Emisiile de CO la 13% O2 0,0678%
Temperatura gazelor arse 248 ° C
Coș de fum 12 ± 2 Pa
Suprafață încălzită 55-185 m2
Garanție 5 ani
Greutate ~ 300 kg
Lungimea maximă a jurnalelor 500 mm
Diametrul admisiei de aer 125 mm
Clasa de eficiență energetică A+

AVANTAJELE INSERTEI DE INCENDIU:

 • Pardoseli din Ceramiton rezistent
 • Sinter ceramic de înaltă calitate, rezistență până la 750 ° C
 • Cameră de ardere fără cenușă (cenușă cu grătar disponibil ca opțiune)
 • Linie de cuptor (18 cm) redusă, adaptată la cerințele carcasei portalului
 • Banda izolatoare special concepută și protejarea sistemului împotriva supraîncălzirii
 • Sistem de alimentare cu aer precis pentru ardere - MULTIFLOW
 • Sistemul zgomotos al ușilor ridicate - PERFECT UP
 • Tuburile de apă îmbunătățesc eficiența cuptorului
 • Radiatoare dens amenajate

Am devenit unici importatori ai firmei Defro Home. Pentru toate produsele Defro Home avem contract de excusivitate pentru Romania, pot fi gasite doar in reteaua Seminee-Expert Romania.