Cosuri de fum din inox Convesa - Spania - Seminee Expert

Cosuri de fum din inox Convesa – Spania

Cosuri de fum din inox Convesa – Spania

Cosuri de fum din inox Convesa – Spania

Perete dublu KW

  • Utilități: Pentru cazanele cu tiraj natural (presiune negativă) și cu tiraj forțat (presiune pozitivă până la 200 Pa cu garnitură), care funcționează uscate sau umede (condens) și utilizează gaz, motorină sau solide (lemn, cărbune, pelete etc.) ca combustibil.
  • Montare: Interior și exterior
  • Denumire: Testat în sistem închis cu combustibil.
    • fără etanșare: EN 1856-1 T600-N1-W-V2-L50040-G (50).
    • cu sigiliu: EN 1856-1 T200-P1-W-V2-L50040-O (10).
  • Distanța față de materialele combustibile: 10mm în instalații de gaze sau cu combustibil diesel și gaz Tflues <200ºC / 50mm în instalații cu combustibil solid.

Am devenit unici importatori ai firmei CONVESA. Pentru toate produsele CONVESA avem contract de excusivitate pentru Romania, pot fi gasite doar in reteaua Seminee-Expert Romania.

Oferim
25 ani garantie

Peretele interior din inox AISI-316L și exteriorul din oțel inoxidabil AISI-304. Vata minerala bazaltica cu densitate de 180 kg / m3 și 25 mm. gros. Absența totală a punții termice.

Cerere de ofertă

Alege modelul și completează formularul de contact. Odată înscrisă cererea de ofertă, un reprezentant Șeminee Expert va prelua comanda și vei fi contactat pentru consultanță specializată pentru a determina condițiile tehnice pentru a beneficia de confortul unui șemineu la tine acasă.