Ventilatoare performante - Exodraft - Danemarca - Seminee Expert

Ventilatoare performante – Exodraft – Danemarca

Ventilatoare performante – Exodraft – Danemarca

Ventilatoare performante – Exodraft – Danemarca

Exodraft este o companie daneză care de peste 60 de ani a dezvoltat, fabricat și vândut ventilatoare pentru a controla tirajul cosului de fum.

În ultimii 10 ani ne-am dezvoltat, de asemenea, pentru a fi liderul pieței în domeniul produselor și cunoștințe despre recuperarea căldurii industriale.

Cu vânzări în peste 40 de țări și cea mai bună gamă de produse de pe piață, Exodraft este liderul mondial în soluții pentru tirajul șemineului mecanic și recuperarea căldurii din gazele de ardere / căldura procesului.

Produsele noastre se bazează pe o înțelegere cuprinzătoare a relației dintre combustie și tiraj de coș și rezolvăm probleme cu tirajul suficient al coșului de fum atât pentru gospodării, cât și pentru întreprinderi.

Cu soluțiile noastre de recuperare a căldurii, ajutăm o mare selecție de industrii diferite să convertească gazele de ardere fierbinte de la căldura reziduală la căldura utilă Produsele noastre pot rezolva orice problemă de tiraj.

Oferim soluții pentru: Sobe cu lemne (gaz) Cuptoare în brutării Șeminee și sobe lemne pentru combustibili solizi Seminee în restaurante, pizzerii și baruri. Cazane mici pentru ulei, gaz sau biocombustibil, cum ar fi cazanele cu peleți și sobele cu peleți Sisteme cu mai multe cazane în care mai multe cazane sunt conectate la același horn. Instalație de încălzire, sobe de ulei, gaz sau biocombustibil pentru încălzire unde sunt conectate mai multe etaje la același coș, de ex. apartamente

Am devenit unici importatori ai firmei Exodraft. Pentru toate produsele Exodraft avem contract de excusivitate pentru Romania, pot fi gasite doar in reteaua Seminee-Expert Romania.

Eficienta control-consum redus. Adaptarea oricarui traseul al cosului de fum chiar si pe orizontal.

Cerere de ofertă

Alege modelul și completează formularul de contact. Odată înscrisă cererea de ofertă, un reprezentant Șeminee Expert va prelua comanda și vei fi contactat pentru consultanță specializată pentru a determina condițiile tehnice pentru a beneficia de confortul unui șemineu la tine acasă.