Seminee electrice premium

Seminee electrice premium

Daca sunteti adeptii semineelor high-end, de cea mai buna calitate, ati ajuns in locul potrivit.

Chiar daca cei mai multi dintre noi ne gandim la sistemele de incalzire clasice, pe lemne, atunci cand vine vorba de variantele premium, industria a evoluat, iar semineele electrice au castigat din ce in ce mai mult teren, chiar si pe aceasta arie.

Semineele electrice premium imita perfect arderea lemnului si ofera o atmosfera primitoare si calduroasa, la fel ca sistemele de incalzire clasice, pe lemne. Indiferent de modelul pe care il aveti in vizor, semineele electrice premium se pliaza pe toate cerintele si dorintelor clientilor, indiferent de mediul in care se doreste amplasarea.

Semineu electric Kalfire E-One-100

Kalfire a lansat oficial noul tip de semineu electric : inventat, patentat si unic in lume : E-One-100

E-One este un semineu electric, departe de ceea ce stiam noi despre acest tip de seminee, cu o tehnologie unica ( Hibryd Led E si Holograma 3D: sisteme patentate de Kalfire)
Dimensiunile focarului sunt comparabile cu cele ale unui semineu lemn/gaz(cca 100 kg), flacarile(orange sau galbene) se pot regla in 3 pozitii, cu optiune de a avea doar butucii incandescenti, ca ambient pe timpul noptii: scantei asemanatoare cu cele ale sistemului NSG , telecomanda Kalfire si o putere de 2KW!

'Anti Reflect function' nu lipseste nici de la aceste modele; diferenta dintre un semineu pe gaz/lemn si acestea este insesizabila, Semineul fiind unic la nivel mondial!

Produsele vor fi disponibile incepand cu luna Octombrie pentru comercializare si din luna Septembrie pot fi vazute in noul Showroom Seminee Expert!