Expozitii si prezentari SemineeExpert - Seminee Expert

Expozitii si prezentari SemineeExpert

Expozitii si prezentari SemineeExpert

Expozitii si prezentari SemineeExpert

Publicat de Mugur Mazilu10.05.2017

Cu 10 ani de experienta in aceasta formula, sub numele de Seminee Expert si de peste 16 ani  in acest domeniu, suntem convinsi atunci cand recomandam sau ofertam un semineu. Suntem convinsi ca fiecare client va folosi in siguranta semineul pe care il montam si recomandam pentru spatiul alocat. Cosul de fum pe care il alegem si recomandam pentru fiecare caz in parte constituie varianta optima (Inaltime,diametru interior, montaj)

De ce? Pentru ca noi nu vindem focare, noi nu ne-am dorit niciodata sa devenim simpli comercianti, dar, tot timpul ne-am dorit sa fim specialistii din domeniul semineelor si cosurilor de fum, semineisti care cred in aceste produse, oameni care au vazut toate semineele  si cosurile de fum comercializate la teste, in cele mai serioase centre si fabrici de seminee si cosuri de fum.

De asemenea, de peste 7 ani, participam si prezentam noutatile in seminee si cosuri de fum la expozitiile de prestigiu din Romania. Aici facem referire la cel mai mare centru expozitional din Romania (Romexpo-Bucuresti), loc in care suntem prezenti anual la Expo Ambient, targ pentru materiale de constructii si amenajari interioare. Semineele si cosurile de fum profesionale Seminee Expert si Tona Sisteme De Cosuri sunt prezente an de an, facand  aceste produse de nisa cunoscute si vizibile, mai ales ca Romania nu are o experianta mare in adaptarea semineului in casa, semineu ce poate fi sursa principala sau alternativa de incalzire a casei.

Seminee Expert colaboareza cu peste 10 mari brand-uri din Europa, brand-uri cu care lucreaza in regim de exclusivitate, semineele si cosurile de fum respective putand fi gasite in reteaua de distributie nationala: SemineeExpert si Tona Sisteme De Cosuri. In fiecare an prezentam clientilor si distribuitoruilor nostri inovatii din domeniul semineelor si cosurilor de fum, noile materiale si modalitati de montaj pentru acestea. Toate semineele si cosurile de fum comercializate si prezentate sunt la cel mai inalt nivel calitativ si raspund la cele mai stricte norme din Europa. Amintim doar cateva :BImSchV-Germania,Articolul 15a B-VG pentru Austria,LRV pentru Elveția.

www.seminee-expert.ro                                              www.tona.ro

 

Alte articole de blog