Pregatire tehnica Seminee Expert in Polonia - Seminee Expert

Pregatire tehnica Seminee Expert in Polonia

Pregatire tehnica Seminee Expert in Polonia

Pregatire tehnica Seminee Expert in Polonia

Publicat de Mugur Mazilu30.01.2023

Pe măsură ce tehnologia avansează și piața șemineelor este într-o continuă evoluție, este important ca profesioniștii din domeniu să se alinieze la aceste schimbări prin dobândirea unor noi cunoștințe și abilități. Tocmai de aceea, la începutul lui 2023, Seminee Expert a organizat una dintre cele mai mari deplasări la marii noștri importatori – DEFRO HOME și JAWAR.

 

Peste 50 de colaboratori #SemineeExpert, instruire în Polonia

 

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care mizăm ca echipă este furnizarea de instruire relevantă și consecventă pentru colaboratorii noștri. Ne dorim ca montatorii noștri să fie la curent cu cele mai recente noutăți din domeniu și investim continuu în acest segment. Astfel, în luna ianuarie, am participat împreună cu echipele noastre la sesiuni de specializare la fabricile DEFRO HOME și JAWAR. Aceste sesiuni aduc un plus de cunoștințe și contribuie la misiunea noastră de a oferi cele mai bune servicii în domeniul semineelor

Productivitate și performanță crescute

 

Sesiunile de formare pe care le organizăm la fabricile partenerilor noștri reprezintă și o creștere a productivității și a performanței colaboratorilor noștri. La vizita de instruire de la DEFRO HOME, echipele noastre de montatori au putut observa cum se realizează testarea șemineelor și care este întregul proces de fabricație al acestora.

 

Spre exemplu, un semineu DEFRO HOME este testat cel puțin 4 luni, iar după această perioadă, ele sunt trimise în centrele de testare autorizate și sunt lansate pe piață oficial după 7 – 8 luni, perioada în care trec printr-o serie de probe. Înțelegerea acestui procedeu și participarea la testări oferă distribuitorilor și colaboratorilor noștri garanția unui produs excepțional.

 

Noutate Defro in Romania:

Marea noutate si surpriza pentru 2023 va fi impelementarea in gama de produse Seminee Expert a urmatoarelor produse Defro: pompe de caldura, centrale peleti, centrale pe lemn si sistemele de ventilatii cu recuperare de caldura. Pe durata vizitei noastre in Polonia, am primit detalii tehnice si toata documentatia necesara implementarii noilor produse. De asemenea, echipele de mentenanta si instalare Seminee Expert vor merge in Polonia la o pregatire tehnica ce va dura intre 5 si  7 zile, astfel incat, vom acoperi cu brio si lucraruile de mentenanta si service post vanzare.

Pe lângă formarea echipelor la DEFRO HOME privind instalarea unui șemineu, echipa noastră a fost prezentă la traininguri și la cele două fabrici de coșuri de fum JAWAR. Aici, colaboratorii și distribuitorii noștri au putut asista la testul de compresie pentru mantaua din perlit și au participat la sesiuni de montaj al coșurilor de fum. De asemenea, am asistat si la testele la temperatura ale tuburilor din samota, teste ce au fost mai mult decat concludente; standardul cere testare la 1000 grade pe durata a 30 minute a tuburilor de samota , Jawar testeaza tuburile la temperatuta de 1200 de grade pe o durata de +180 minute!

 

Instruire la JAWAR, nou producător în portofoliu SEMINEE EXPERT

 

JAWAR este un producător polonez de coșuri de fum și sisteme de ventilație cu o experiență de peste 30 de ani, produsele lor distingandu-se prin siguranța utilizării și posibilitatea recuperării eficiente a căldurii. JAWAR se numără printre cei mai importanți producători de coșuri de fum, introducând constant tehnologii inovatoare, lucru care contribuie la menținerea lor ca lideri în acest segment de piață.

Cei peste 50 de colaboratori și distribuitori ai SEMINEE EXPERT au luat parte atât la cursuri practice, cât și teoretice. Toate aceste cunoștințe dobândite în urma workshop-urilor vor avea un impact pozitiv asupra instalării în deplină siguranță a coșurilor de fum. Potrivit producătorului JAWAR, fabricile lor au realizat până în momentul de față peste 750 de km de coșuri de fum, lucru care îi poziționează ca fiind printre cei mai mari producători din Europa.

 

Misiunea celor de la JAWAR este în deplină concordanță cu ceea ce ne dorim și noi ca echipă – furnizarea unor soluții care permit evacuarea gazelor în deplină siguranță și, în același timp, recuperarea maximă a căldurii.

 

Pe langa toate sistemele ceramice prezentate de Jawar, ne-au fost prezentate multiple accesorii si solutii de racordare si tubare a cosurilor de fum, mentionam in specal Tuburile din inox Ovale, tuburi cu care putem tuba in deplina siguranta si cosurile de frum din caramida ce au forme interioare dreptunghiulare.

Alte articole de blog

Siguranta cosului de fum 10.06.2014

Siguranta cosului de fum

"Discurs lung si complex,aparent banal, de multe ori avut prea tarziu… Traind in tara “specialistilor”,in care comerciantii au luat locul profesionistilor,in tara consumerista, a produselor fru...