Seminee Moderne-Seminee In stil industrial - Seminee Expert

Seminee Moderne-Seminee In stil industrial

Seminee Moderne-Seminee In stil industrial

Seminee Moderne-Seminee In stil industrial

Publicat de Mugur Mazilu23.02.2017

Black Magic Fire! sau de ce suntem noi altfel….

 

Da, asa am vrut sa incep acest articol, ascultand piesa lui Carlos Santana si vazand propunerile pentru 2017 ale producatorilor de seminee  cu care lucram, ne-a inspirat pentru acest titlu: Black Magic Fire!

Multe nu prea sunt de spus, este clar ca producatorii exclusivisti duc semineele foarte eficiente departe si din punct de vedere estetic, venim cu propuneri de seminee moderne, seminee ce combina stilul industrial cu cel traditional.

Indiferent de tipul de combustibil ales, orice semineu are nevoie de o evacuare, de un cos de fum, acesta putand avea aceeasi culoare ca partea decoraiva. Semineele pe Gaz, lemn sau Bioetanol pot avea parti decorative diversificate, metalice sau din silicat de calciu, vopsite in culorile ce domina stilul actual, stilul industrial.

Mai jos puteti gasi cateva dintre propunerile producatorilor de seminee exclusiviste , de seminee altfel, cu care lucram si cu care ne mandrim de peste 10 ani la nivel national.

    www.seminee-expert.ro

Alte articole de blog

Seminee, intre tendinte si necesitate. 08.01.2018

Seminee, intre tendinte si necesitate.

Anul 2018 vine cu cateva schimbari provenite in estetica interioara a caselor, schimbari ce propun renuntarea la cateva dintre elementele de interior si introducerea altora, in trend cu modelul propus...

Cum alegem focarul semineului? 04.05.2016

Cum alegem focarul semineului?

Din cauza informatiilor gresite sau nefondate, aruncate fara noima si justificare de catre anumiti comercianti, multi dintre clientii nostri sunt putin confuzi cand vine vorba de tipul focarului potri...