Seminee Moderne-Seminee In stil industrial - Seminee Expert

Seminee Moderne-Seminee In stil industrial

Seminee Moderne-Seminee In stil industrial

Seminee Moderne-Seminee In stil industrial

Publicat de Mugur Mazilu23.02.2017

Black Magic Fire! sau de ce suntem noi altfel….

 

Da, asa am vrut sa incep acest articol, ascultand piesa lui Carlos Santana si vazand propunerile pentru 2017 ale producatorilor de seminee  cu care lucram, ne-a inspirat pentru acest titlu: Black Magic Fire!

Multe nu prea sunt de spus, este clar ca producatorii exclusivisti duc semineele foarte eficiente departe si din punct de vedere estetic, venim cu propuneri de seminee moderne, seminee ce combina stilul industrial cu cel traditional.

Indiferent de tipul de combustibil ales, orice semineu are nevoie de o evacuare, de un cos de fum, acesta putand avea aceeasi culoare ca partea decoraiva. Semineele pe Gaz, lemn sau Bioetanol pot avea parti decorative diversificate, metalice sau din silicat de calciu, vopsite in culorile ce domina stilul actual, stilul industrial.

Mai jos puteti gasi cateva dintre propunerile producatorilor de seminee exclusiviste , de seminee altfel, cu care lucram si cu care ne mandrim de peste 10 ani la nivel national.

    www.seminee-expert.ro

Alte articole de blog

Semineul RUSTIC BASEL 06.06.2012

Semineul RUSTIC BASEL

Acest Semineu este dotat cu un focar norvegian/Nordpeis,N25 Folding Doors,din fonta masiva,placat la interior cu termota de inalta calitate;Este o sursa alternativa de caldura,cu ardere curata si dubl...