Semineele cu bioetanol DECOFLAME sau alternativa verde - Seminee Expert

Semineele cu bioetanol DECOFLAME sau alternativa verde

Semineele cu bioetanol DECOFLAME sau alternativa verde

Semineele cu bioetanol DECOFLAME sau alternativa verde

Publicat de Mugur Mazilu12.07.2021

Cresterea de la an la an a temperaturii globale aduce tot mai mult în discutie protejarea mediului înconjurator si gasirea unor solutii pentru diminuarea poluarii. Pe langa programele de amploare implementate la nivel mondial, este important ca fiecare dintre noi sa contribuim la aceasta actiune de protejare a naturii si sa cautam variante cat mai ecologice în ceea ce priveste transportul, deseurile si chiar încalzirea din locuinte.

 

In acest context, în privinta încalzirii, ai posibilitatea sa alegi semineele cu bioetanol, cum sunt cele de la DECOFLAME, acestea avand un impact redus asupra mediului. De ce? Datorita functionarii sale pe baza de bioetanol, care la ardere se descompune în apa si dioxid de carbon, acesta din urma fiind absorbit de catre plante. Apoi, este procesat prin fotosinteza si ajuta la cresterea plantei.

Ce este bioetanolul sau, simplu, etanolul?

Este o sursa de energie regenerabila produsa prin fermentarea zaharului si a amidonului, fiind folosite în principal trestia de zahar, cartofii sau cerealele. Mai mult, acesta poate fi realizat si din lapte, porumb, orez, banane, struguri sau curmale, în functie de tara unde se produce si agricultura ei.

 

In zilele noastre, acesta are multiple întrebuintari, fiind utilizat în procesele de productie ale industriei medicale, alimentare si cosmetice. Si, la fel de important, în domeniul sistemelor de incalzire, cum sunt semineele DECOFLAME.

 

De ce sa alegi un semineu DECOFLAME?

DECOFLAME este unul dintre cei mai importanti producatori de seminee bio, cu o experienta de peste 14 ani. In plus, firma daneza ofera variante 100% personalizate, fiecare proiect fiind unic pentru ei. Astfel, pot realiza orice semineu cu bioetanol la cerere, în functie de preferintele clientului.

 

Fie ca îti doresti un semineu de mari dimensiuni sau în culori puternice, fie ca vrei sa aiba un design modern sau unul traditional, DECOFLAME are capacitatea de a livra si produce ceea ce visezi.

 

In plus, produsele daneze beneficiaza de tehnologie avansata, toate fiind echipate cu senzori de siguranta si sisteme de eficientizare a consumului de combustibil. De asemenea, îti poti regla nivelul flacarilor, în functie de starea ta de spirit, si ai posibilitatea sa controlezi semineul DECOFLAME de la distanta prin aplicatia dezvoltata de acestia. Aplicatia este disponibila atat pentru utilizatorii de iOS, cat si Android.

 

 

Semineu DECOFLAME manual sau automat?

Un semineu manual cu bioetanol marca DECOFLAME îti ofera o multime de optiuni si poti alege un model ce se monteaza pe perete, unul suspendat sau încorporat. Acestea sunt foarte usor de folosit, singurul lucru pe care va trebui sa-l faci este sa umpli semineul cu bioetanol si sa-l aprinzi cu o bricheta. Intr-o clipa te vei bucura de superbele flacari dansante ale semineului.

 

Spre exemplu, SIDNEY va deveni un punct de atractie incontestabil în locuinta ta si asta datorita designului modern si minimalist. Acest semineu elegant este de sine statator si are o vizibilitate extraordinara datorita geamului transparent amplasat pe ambele parti.

La fel de impresionant este si modelul Ellipse, care are o forma sofisticata si ofera autenticitate si rafinament locuintei. Acest model este disponibil atat pe culoarea neagra, cat si alba, dar, la cerere, poate fi realizat din otel inoxidabil. Mai mult, datorita unui sistem de rotatie, semineul Ellipse poate fi rotit la 360 de grade, ceea ce permite o vedere a focului din orice colt al camerei.

 

De asemenea, DECOFLAME are în portofoliul seminee automate cu bioetanol, acestea fiind de doua tipuri – Denver e-Ribbon Fire si Denver e-Ribbon Basic. Ambele seminee utilizeaza CEVB, tehnologie ce presupune arderea controlata a vaporilor de etanol, si dispun de aplicatii astfel încat sa poata fi controlate de la distanta.

 

Si la aceasta categorie, ai posibilitatea sa alegi modele inedite, precum este Austin. Acest produs nu necesita instalare deoarece poate fi pozitionat oriunde în casa si vine cu un raft ce poate fi folosit ca spatiu suplimentar de depozitare.

Important de subliniat este faptul ca semineele cu bioetanol nu necesita cos de evacuare, deoarece combustia etanolului nu produce nici miros, nici fum. In ceea ce priveste alegerea unui semineu cu bioetanol, este recomandat sa verifici de cat spatiu are nevoie modelul ales datorita consumului de oxigen. Asadar, cumpara un produs care sa se potriveasca cu dimensiunea camerei. Obtine informatiile si sfaturile de care ai nevoie de la consultantii nostri – +4 0721 280 587/  +4 0784 292 820 / +4 0744 207 437 sau pe adresa de e-mail office@seminee-expert.ro.

Alte articole de blog

Parti decorative pentru Seminee 14.04.2017

Parti decorative pentru Seminee

In afara retehnologizarii complete a fabricilor Hajduk si a inovatiei la nivelul arderii si eficientei semineelor si sobelor fabricate, noua echipa ce se ocupa de partea de design, propune cateva mode...