Seminee, intre tendinte si necesitate. - Seminee Expert

Seminee, intre tendinte si necesitate.

Seminee, intre tendinte si necesitate.

Seminee, intre tendinte si necesitate.

Publicat de Mugur Mazilu08.01.2018

Anul 2018 vine cu cateva schimbari provenite in estetica interioara a caselor, schimbari ce propun renuntarea la cateva dintre elementele de interior si introducerea altora, in trend cu modelul propus incepand cu anul acesta. Se pare ca stilul vestic, modelul pe care il urmeaza si tara noastra de ceva timp, propune interioare apropiate de stilul scanadinav, linii drepte, mult alb, spatiu interior cat mai generos, dar cu seminee si sobe foarte eficiente, de dimensiuni reduse, seminee cu autonomie ridicata, seminee ce dezvolta fenomenul de gazeificare, dar si ardere curata (fenomenul de “Clean Combustion fiind unul strain chiar si de catre multi dintre comerciantii din tara noastra).

Asa cum facem de multi ani, ca specialisti in seminee, sobe si cosuri de fum profesionale, dorim sa scoatem in evidenta necesitatea adaptarii unei Surse Alternative de Caldura, sursa putin poluanta si foarte eficienta. Semineele Nordice (Nordpeis) sunt semineele pe care le promovam, comercializam si instalam de aproape 10 ani in Romania. Producatorul norvegian ne surprinde an de an cu inovatii si produse noi, seminee si sobe cat mai eficiente si putin poluante. Sa nu uitam ca si focarele de seminee si sobele, incepand cu anul acesta, vor fi clasificate intr-o clasa energetica, problema poluarii fiind luata foarte serios luata in calcul la nivel european. Estimam intrarea in normalitate sau disparitia unor cativa producatori de focare din fonta, fapt imbucurator si normal, mai ales intr-o lume din ce in ce mai poluata. Exista tari unde semineele cu vatra deschisa sunt deja interzise din cauza poluarii, casetarea interioara cu focare spcaiale sau schimbarea acestora cu seminee inchise fiind obligatorie.

Nordpeis vine in intampinarea noastra cu o gama impresionanta de parti decorative si focare, parti decorative din beton usor, beton refractar ce poate fi montat foarte usor si vopsit in orice culoare, o gama ce depaseste peste 100 de modele diferite, seminee si sobe de dimensiuni reduse, dar si de seminee cu acumulare de caldura, seminee ce retin si degaja caldura pana la 24 ore dupa ultima ardere. (ex : http://nordpeis.com/Products/Heat-accumulation-fireplaces)

Atasam cateva dintre modele propuse de Nordpeis, mai multe detalii, modele si date tehnice puteti gasi si pe site-urile noastre :

www.seminee-expert.ro

www.nordpeis.com

Alte articole de blog

15 Ani Seminee Expert SRL 14.11.2022

15 Ani Seminee Expert SRL

15 ANI SEMINEE EXPERT:    Povestea companiei SEMINEE EXPERT începe în urmă cu 15 ani, cand Semineul este considerat doar un Moft, când șemineele nu prea erau solicitate, iar acest...