Semineul Modern - Seminee Expert
Semineul Modern

Semineul Modern

Publicat de Mugur Mazilu18.10.2016

Este foarte clar ca stilul predominant este cel modern, minimalist, si peste 80% din clientii nostri ne solicita realizarea unui semineu modern, cat mai simplu.

Mai jos puteti vedea unul dintre primele seminee realizate de catre Atelierul Seminee Expert, in urma cu cca 10 ani. Focarul semineului este unul fabricat in Italia, foarte generos, cu un gabarit impresionant, focar din otel, placat cu placi modulare din fonta. Puterea lui in kw este de cca 18-20 kw, eficienta nu este cea mai fericita si ajunge la un maxim de 70%, dar niciodata acesta nu a fost folosit ca sursa de caldura ci doar ocazional, drept pentru care arata la fel de bine si “nou” ca in urma cu 10 ani.

Ca varianta alternativa, la vremea respectiva aveam doar focare fabricate in Germania, focare din otel, placate la interior cu termota. Incepuse moda semineelor placate cu samota si termota la interior, moda semineelor foarte eficiente, cu un consum redus, dubla combustie si ardere curata. Intre timp, gama focarelor pe care Seminee Expert o comercilizeaza depaseste 400 de modele, acoperind orice nivel de pret sau calitate, in functie de bugetul fiecarui client. Partenerii nostri sunt : Nordpeis, Carbel, Spartherm, Hajduk, Kalfire, Element4!

Partea decorativa este montata pe structura metalica, in modul in care ne-au invatat francezii si italienii care implementasera semineele in Romania. La foarte putin timp dupa am descoperit producatorii seriosi  si silicatul de calciu , materialul revolutionar ce se monteaza fara structura metalica, fiind inventat special pentru partile decorative ale semineelor . Temperatura la care rezista acest material este de peste 1000 grade! In momentul de fata Seminee Expert este importator de Skamotec225-Skamol, unul dintre cei mai puternici si importanti producatori de silicat de calciu si samota din lume.

Blatul semineului este din compozit si este facut la comanda de care unul dintre furnizorii nostri principali de marmura, granit, calcar si compozit.

www.seminee-expert.ro

Alte articole de blog

Tona Sisteme De Cosuri 28.01.2013

Tona Sisteme De Cosuri

Cu o experienta de la 1891, firma germana TONA este unul dintre cei mai importanti producatori de cosuri de fum ceramice din Europa, construind o gama foarte mare de sisteme de cosuri, care acopera ...

seminee cu biofluid 07.03.2019

seminee cu biofluid

Semineele cu biofluid (apa distilata) reprezinta solutia ideala pentru apartamentele moderne ce au un semineu in proiect, mai ales acolo unde nu se poate adapta evacuarea pentru seminee ce folosesc co...