Semineu-Seminee Gaz - Seminee Expert

Semineu-Seminee Gaz

Semineu-Seminee Gaz

Semineu-Seminee Gaz

Publicat de Mugur Mazilu02.12.2016

Divizia online Seminee Expert se foloseste tot timpul de expresia “Semineu de Apartament”, dorind sa atraga cat mai multi vizitatori , doritori de semineu in apartamentul de la bloc sau pasionati de flacara reala in interiorul livingului, fara deranjul si praful care vine la pachet cu spartul peretilor si adaptarea cosului de fum.

Semineul pe gaz, caci despre acest semineu dorim sa discutam este semineul usor de folosit, un inlocuitor elegant al semineului ce foloseste combustibil solid, un semineu ce are telecomanda , dar si posibilitatea reglarii intensitatii flacarilor din interior.

Acest semineu NU are nevoie de cosul de fum traditional, cosul de fum care sa depaseasca strasina casei pentru a evacua in siguranta gazele arse si nearse. Are nevoie de o simpla evacuare coaxiala (sistem “balance-flue”), functionand in regim turbo, exact ca centralele de apartament pe care adaptam de cele mai multe ori in bucatarii.

Aceste seminee(focare) au  sisteme inovatoare de ardere, in cazul semineelor Kalfire, arzatorul traditional din baza a fost inlocuit chiar de butucii ceramici ce dau impresia unor butuci reali, inrositi de flacara reala din interior. Mai multe detalii despre aceste seminee pe gaz am dezvoltat si aici : Seminee Pe Gaz

Semineele pe gaz pot fi adaptate semineelor moderne, montajul in hota din silicat de calciu putand realiza orice forma si dimensiuni, putand fi adaptat intr-un concept unic arhitectural. La fel de bine pot fi adaptate unor seminee clasice, cu rame clasice sau chiar tip sculptura, transformandu-se in obiectele cele mai atragatoare ale casei.

Semineele Element4 , seminee fabricate in Zwolle-Olanda, au dus aproape de imposibil adaptarea semineelor pe gaz, evacuarea putand avea un traseu prin subsolul casei sau pe orizontala, pana la 20 m, avand adaptat un element patentat in partea exterioara , element numit : Power Fan.

Arzatoarele duble ale semineelor, dar si posibilitatea adaptarii partii din fundalul focarelor in diferite nuante, culori sau materiale sunt cateva din elementele surpriza, oferind fiecaruia posibilitatea persoanlizarii semineului sau dupa propriul gust.

Am atasat cateva seminee pe gaz realizate,  seminee executate de Atelierul Seminee Expert-Bucuresti!

 

www.seminee-expert.ro

Alte articole de blog

Cum ne proiectam singuri Semineul? 23.05.2017

Cum ne proiectam singuri Semineul?

Vrei sa vezi cum arata semineul Nordpeis in livingul tau? Nimic mai simplu, urmeaza cativa pasi si proiecteaza-ti singur semineul! http://nordpeis.com/Com/Articles/See-how-the-fireplace-suits-in-yo...