Semineu Saint Priest - Seminee Expert

Semineu Saint Priest

Semineu Saint Priest

Semineu Saint Priest

Publicat de Mugur Mazilu08.06.2012

Combinatia perfecta intre arhitectura Frantei si calitatea Norvegiana.
Inspirati de arhitectura semineelor din nordul Frantei, am incercat sa combinam aceasta parte decorativa cu un focar Norvegian, sursa alternativa de caldura.
Acest Semineu este dotat cu un focar norvegian/Nordpeis, N25 Folding Doors,din fonta masiva, placat la interior cu termota de inalta calitate; Este o sursa alternativa de caldura, cu ardere curata si dubla combustie (gazeificare). Se alimenteaza la cca 2-3 ore, in functie de calitatea lemnului.Consuma cca 2,5mc aer proaspat/h si mentine confortul termic pe o suprata de cca 100-120mp.
Marele sau avantaj fiind faptul ca poate fi folosit si ca vatra deschisa, datorita usilor tip perdea.

Partea decorativa este alcatuita piatra naturala Sist Auriu si Prinos cioplit/scapitatat manual.Toata baza acestui semineu avand un contur din stejar ce poate fi lacuit/vopsit orice culoare.
Stalpii laterali sunt din piatra Tuffa, taiata manual si pot fi lacuiti; in acest fel culoarea acestora va deveni un brun inchis.
Blatul superior semineului este din stejar stratificat iar hota superioara este construita din silicat de calciu.
*Acestui semineu i se pot adapta si alte focare,cu dimensiuni si forme diferite.
Timp de prelucrare+ executie la santier-5-8zile

Alte articole de blog

EXECUTIA LUCRARILOR DE TENCUIELI EXTERIOARE

In vederea protejarii cosurilor de fum impotriva intemperiilor vremii, la suprafata exterioara a acestora se executa tencuieli, ale caror conditii de realizare sunt prezentate in cele ce urmeaza. 1. ...