Seminee Nordpeis-Seminee Nordice - Seminee Expert

Seminee Nordpeis-Seminee Nordice

Seminee Nordpeis-Seminee Nordice

Seminee Nordpeis-Seminee Nordice

Publicat de Mugur Mazilu17.07.2017

Nordpeis este unul  dintre liderii europeni ce dezvolta si produce seminee si sobe.

Nordpeis:

Incepand cu anul 1984 am inceput sa producem si sa comercializam seminee si sobe in toata Europa, dezvoltand produsele pe care le fabricam si crescand continuu, ca brand.

Gama noastra de produse are o intreaga variantate de sobe si seminee, folosind diverse materiale speciale pentru a crea un design unic si cea mai buna si performanta calitatea produselor.

Suntem mandri sa impartasim o parte din cultura Norvegiana si design-ul specific si unic in toate colturile Europei. Sobele si  semineele noastre au un mare succes in Norvegia , in special si datorita nivelului foarte scazut al emanatiilor si al etansietatii specific Nordpeis.

www.nordpeis.com

*ne reverzam drepturile pentru detaliile si particularitatile oferite, in special la detaliile tehnice si preturile produseor noastre-pot fi subiectul unor neintelegeri sau greseli de print.

Materialele folosite.

De 30 de ani, Nordpeis testeaza si imbunatateste materialele folosite la seminee si sobe.

Lucrand in parteneriat cu universitati de specialitate , dar si centre foarte performante de testare, folosim si dezvoltam material care raspund celor mai stricte cerinte, tocmai pentru a putea avea seminee ce reactioneaza normal la diferentele foarte mari de temperatura. Folosim diferite variantati de beton refractar pentru partile decorative ale semineelor, camere de ardere si pentru nucleul celor acumulatoare de caldura.

Varietatea  betonului  Nordpeis

“ ShapeStone Light Light”:

ShapeStone Light este un material relativ usor, folosit in mai multe dinpartile decorative ale noastre. Durabilitatea și rezistența produsului se datorează, în parte, armării cu fibre a betonului poros, precum și armăturilor incluse în acele locuri unde se anticipează o sarcină suplimentară.  ShapeStone Light facilitează instalarea și, în multe cazuri, nu necesită un suport suplimentar în pardoseală.  ShapeStone Light este proiectat pentru a fi vopsit în culoarea dorită.

“ShapeStone ShapeStone” este o versiune mai grea a ShapeStone Light. Are o suprafață foarte netedă și a fost dezvoltat pentru a rezista încărcăturii grele pe care seminele sunt supuse, până la o grosime de 2 cm. Acest lucru ne oferă o mare libertate în ceea ce privește designul, reducând, de asemenea, greutatea totală a șemineului. Fiecare element individual este inspectat și lustruit de personal special instruit care oferă o finisare frumoasă la suprafață. ShapeStone nu trebuie să fie vopsită și poate fi folosită netratată dacă doriți. Rețineți că betonul este un produs natural cu variații naturale în nuanță.

Colorado”

Colorado este un beton special, vopsit, cu finisaj de ceară si lustruit pe suprafața exterioară, care scoate în evidență irizarea naturală a nisipului. Colorado nu trebuie tratat sau vopsit, și este furnizat în alb, natural și antracit. Colorado a fost proiectat pentru a îndeplini aceleași cerințe stricte ca ShapeStone și ShapeStone Light. Folosim Colorado atât pentru învelișuri, cât și ca plăci de podea sau elemente decorative.

Panourile de izolație “Thermotte ™”

Thermotte ™sau termota  este materialul de culoare deschisă(alb-galbui) utilizată în interiorul camerei de ardere. Nu numai că oferă izolație, ci asigură și o flacără luminată și frumoasă. Thermotte ™ este extrem de durabil și special dezvoltat pentru a rezista șocurilor și temperaturilor extreme. Panourile de izolație  pot fi folosite timp indelungat. Atunci când utilizați focul în mod corect, panourile Thermotte ™ sunt curățate în mod natural și rămân la cele mai strălucitoare și cele mai bune timp de mulți ani.

Miezul de stocare termică “PowerStone ™ “

PowerStone ™ este un produs special dezvoltat cu proprietăți excelente de păstrare a căldurii. Folosim PowerStone ™ pe toata suprafata centrala din seria noastra din Salzburg. Când se utilizează șemineul, căldura este stocată în interior și eliberată în timp. Aceasta oferă o eliberare foarte confortabilă și economică a căldurii. Produsele individuale includ, de asemenea, PowerStone ™ ca un accesoriu suplimentar

 

Cand te bucuri de caldura in fara unui semineu Nordpeis , poti fi sigur de calitatea si de etanseitatea semineului sau a sobei , stiind de asemenea ca Nordpeis indeplineste si cerinta de ardere curata. Produsele noastre dezvolta o eficienta ridicata in arderea lemnului in interiorul lor.

Cererea normelor si cea a arderii curate (clean burning stove) a condus la o drastica scadere a particulelor emanate in mediul inconjurator.

Alte articole de blog

Corten: otel special-seminee speciale 25.08.2018

Corten: otel special-seminee speciale

Lupta pentru suprematie a marilor producatori de sobe si seminee a dus la extrem arta dezvoltarii de noi tehnologii de ardere, venita la pachet cu folosirea materialelor de ultima generatie, durabile ...

Avantaje Seminee Kalfire 17.11.2016

Avantaje Seminee Kalfire

1- Mantaua de convectie inclusa in pret ( pentru alte focare aceasta are extra-cost de cca 350/400 euro) 2- Priza de aer proaspat inclusa in focar (pentru alte focare aceasta are extra-cost de cca 60...