recucerește-ți curtea cu un grătar de grădină - avantajele unui Fire-Pit - Seminee Expert

recucerește-ți curtea cu un grătar de grădină – avantajele unui Fire-Pit

recucerește-ți curtea cu un grătar de grădină – avantajele unui Fire-Pit

recucerește-ți curtea cu un grătar de grădină – avantajele unui Fire-Pit

Publicat de Mugur Mazilu04.05.2021

Îți place să petreci timp afară, în aer liber? Îți place sentimentul pe care îl ai atunci când vă strângeți în jurul focului? Atunci clar îți trebuie un fire pit sau, așa cum mai este cunoscut, un grătar de grădină.

 

Un astfel de grătar de grădină te va ajuta să transformi rapid curtea, terasa sau alte zone exterioare ale casei tale, iar serile cu prietenii și familia vor fi mult mai frumoase. Dar, în afară de frumusețe, grătarul are mai multe avantaje, atât practice, cât și emoționale.

1.  Grătarele de grădină fac din terasa ta un spațiu adecvat pentru toate sezoanele

 

Acum că temperatura de afară a crescut puțin, imediat ce vei porni focul de la grătar totul se va schimba în jurul tău. Așezați focul într-o zonă comună și apoi aranjați scaune în jurul marginilor focului. În zilele de toamnă și iarnă, când temperaturile scad puțin, te sfătuim să cumperi câteva pături pe care să le ai la îndemână și îți garantăm că serile voastre vor fi perfecte.

2.  Grătarele de grădină sunt un instrument excelent de gătit

 

Puține lucruri ne fascinează la fel de tare ca gătitul la flacără deschisă. În funcție de modelul pe care îl alegi, poți pregăti carne și legume și chiar poți face un mic show de cooking alături de cei dragi. De asemenea, la Seminee Expert ai o gamă bogată de accesorii care te vor ajuta să te transformi într-un adevărat masterchef.

3.  Creează o atmosferă confortabilă și intimă

 

Fie că vrei să găzduiești o mică reuniune în aer liber după apusul soarelui cu prietenii, fie că vrei să stai cu cei dragi să savurați o cafea dimineața devreme, focul fire-pit-ului va fi un adevărat prieten. Pe lângă faptul că vă va încălzi, acesta va avea și un rol esențial în decorul extrem de confortabil.

4. Grătarele de grădină extind zona casei

Aceste grătare sunt ideale pentru crearea unui spațiu de lounge în aer liber – o extensie a casei tale, unde vă puteți relaxa și socializa. La fel ca șemineele interioare, grătarele oferă punctul central perfect pentru o zonă de relaxare în aer liber și arată fantastic înconjurat de canapele sau de scaune, acoperite cu perne și pături.

5.  Sunt prietenoase cu mediul

De ce spunem asta? Pentru că un astfel de grătar de grădină nu murdărește, nu usucă solul sau vegetația, lemnele arzând calm în fire-pit.

6.  Sunt extrem de ușor de curățat

 

Îți va fi foarte ușor să-l cureți și nu vei mai pierde la fel de mult timp ca la grătarele clasice. Multe părți ale fire-pit-ului sunt detașabile și foarte ușor de spălat și montat. De asemenea, îl poți acoperi cu un capac, astfel încât acesta va fi protejat împotriva ploilor, frigului, soarelui sau ninsorii. La Seminee Expert ai diferite modele cu o gamă bogată de accesorii.

7.  Au mobilitate maximă

 

Dacă te hotărăști să investești într-un astfel de grătar de grădină, îți spunem de pe acum că ai făcut o alegere excelentă și asta pentru că un astfel de element poate fi mutat oriunde îți dorești tu. Astfel, îl poți poziționa unde vrei tu, în diferite zone ale terasei sau grădinii, în funcție de nevoile tale. De asemenea, dacă ai casă la munte sau la mare și vrei să-l iei în concediu cu tine, poți face asta relativ ușor. Dacă îți schimbi definitiv locuința, îl poți lua cu tine la nouă casă.

8. Au capacitatea de a liniști
Potrivit specialiștilor, un grătar de grădină are capacitatea de a te relaxa și de a te liniști, chiar și în cele mai agitate zile ale tale. De-a lungul timpului s-a demonstrat că focul are un efect benefic asupra sistemului nervos și contribuie la inducerea unei stări de relaxare, fiind excelent pentru zilele încărcate și pline de stres.

Bucuria unui eveniment extrem de reușit datorită fire-pit-ului

 

 

Cum afară s-a încălzit un pic, soarele ne-a inspirat și am organizat astfel un prim eveniment al Seminee Expert cu un fire-pit. Am părăsit Capitala și am evadat pentru o zi în satul Nicovani, pe Domeniul Aristiței.

 

 

Podgoria întinsă pe 4 hectare, verdele crud al primăverii și oamenii ne-au făcut să ne simțim excelent, iar în centrul atenției a fost grătarul de grădină de la Artola. Fiind ziua, de Florii, am profitat și am pregătit un pește savuros, care a fost acompaniat de unul dintre vinurile vizionare ale Domeniului Aristiței.

 

Ne-am bucurat de posibilitatea de a lega noi prietenii și de a prezenta oaspeților unul dintre produsele noastre extrem de apreciate. În perioada următoare, vom organiza mai multe astfel de evenimente pe care le vom anunța și pe paginile noastre de socializare.

 

Ca drept dovadă, vă lăsăm câteva fotografii ce au în prim plan minunatul grătar de grădină.

 

 

Alte articole de blog

Sisteme Evacuare Din Inox 26.09.2013

Sisteme Evacuare Din Inox

[gallery columns="7"]   Cu o istorie de peste 50 ani in domeniul sistemelor de evacuare a gazelor arse din inox,Metaloterm Ontop,unul dintre cei mai importanti producatori din Europa,prezen...