Semineul Primavera - Seminee Expert

Semineul Primavera

Semineul Primavera

Semineul Primavera

Publicat de Mugur Mazilu08.06.2012

Fiind si primul semineu realizat de catre firma noastra, in anul 2007, semineul Pirmavera ocupa un loc special in sufletul echipei SemineeExpert.
Semineul este dotat cu un focar Kingfire, din otel, placat cu placi modulare din fonta, electroventilator si panou de comanda; acest semineu poate incalzi o suprafata de 120-140mp. Geamul acestui focar se poate bata si pe verticala, in carena proprie, putand fi folosit si ca semineu deschis.

Partea decorativa este realizata din gips carton ignifug, placat cu vata minerala bazaltica cu folie din aluminiu, structura si accesorii speciale (Italia).
Blatul acestui semineu este comandat special, din compozit negru ,masiv. De asemenea, blatul poate  fi realizat si din granit negru, marmura sau calcar alb,in functie de arhitectura camerei, dar si culorile folosite.

Alte articole de blog

Semineu Romantique 08.06.2012

Semineu Romantique

"In dulcele stil clasic" Acest semineu este dotat cu cu focar Spartherm/Germania, cu dubla deschidere, un focar din otel, placat la interior cu placi modulare din samota, ardere curata, gazeificare...

Seminee Expert 10.06.2014

Seminee Expert

La noul sediu  din strada Toamnei,N27, sect 2,Bucuresti aveti posibilitatea de a vedea semineele Nordpeis si Element4 functionale,dar si noile modele de parti decorative executate in atelierul de cre...