Seminee : Asteptari si Raspunsuri. - Seminee Expert

Seminee : Asteptari si Raspunsuri.

Seminee : Asteptari si Raspunsuri.

Seminee : Asteptari si Raspunsuri.

Publicat de Mugur Mazilu30.01.2017

In poze puteti vedea unul dintre semineele clasice executate in Atelierul Seminee Expert, semineu ce contine : Focar Germania, Silicat de calciu Skamotec 225, legatura Metaloterm Eontop, Cos de fum Tona Germania. Schite 3D +necesar termic :Tehnic Seminee Expert.

Ce asteapta un client de la noi cand doreste un semineu  :

1-Sa arate bine.2-Sa fie unic.3-Sa faca caldura.4-Sa fie usor de folosit.5- Sa aiba un cost decent.

Ce ii oferim noi, Seminee Expert :

1-Necesar termic. 2-Schite 3 D. 3-Masuratori efectuate de catre inginerii Seminee Expert.4-Focar de calitate, focar ce dezvolta gazeificarea si cu eficienta de peste 80%.5-Parte decorativa unica, executata in Atelierul Seminee Expert, la dimensiunile dorite de catre client. 6-Cost confom asteptarilor, gama de seminee pe care o comercializam depaseste 300 de modele de focare si 8-10 sistem de evacuare profesionale.7-Montaj specializat.8-Garantie montaj si mentanata anuala. 9-Incalzire eficienta .10-Cost redus la factura de gaz cu pana la 50%. 11-instructiuni de folosire.

Pentru mai multe detalii puteti vizita site-ul nostru : www.seminee-expert.ro

Alte articole de blog

Corten: otel special-seminee speciale 25.08.2018

Corten: otel special-seminee speciale

Lupta pentru suprematie a marilor producatori de sobe si seminee a dus la extrem arta dezvoltarii de noi tehnologii de ardere, venita la pachet cu folosirea materialelor de ultima generatie, durabile ...