semineul și trei idei de cum poți separa o cameră cu ajutorul lui - Seminee Expert

semineul și trei idei de cum poți separa o cameră cu ajutorul lui

semineul și trei idei de cum poți separa o cameră cu ajutorul lui

semineul și trei idei de cum poți separa o cameră cu ajutorul lui

Publicat de Mugur Mazilu04.05.2021

Nu mai este o noutate că spațiile deschise sunt extrem de apreciate de cei care-și construiesc case sau și le renovează. Nu mai este o noutate că oamenii își doresc mai puțini pereți și spații cât mai aerisite și mai largi pentru a socializa și pentru a petrece timpul liber.

 

Tot mai multe design’uri interioare sunt axate pe crearea unor open space-uri funcționale, care să fie divizate, dar fără prezența unor pereți masivi, ci cu ajutorul unor elemente folosite în mod inedit, precum biblioteci, panouri glisante și seminee. Articolul următor tratează fix cea din urmă afirmație și ne arată cum putem folosi semineul ca spațiu despărțitor.

Șemineu în mijlocul camerei

Realizarea unui șemineu în mijlocul unei camere care să separe bucătăria de zona de living este o soluție ideală atât din punct de vedere practic, cât și estetic. Poți alege un șemineu panoramic cu laturi din sticlă care să înfrumusețeze încăperea tocmai prin vizibilitatea flăcării. Imaginează-ți acele zile reci de iarnă când vei putea admira cum pâlpâie flăcările din toate unghiurile, iar vara cum acest șemineu devine un punct esențial în designul camerei.

 

Șemineul cu două fețe

Încadrarea unui șemineu cu două fețe este un alt mod extraordinar prin care poți separa elegant două spații. De asemenea, o astfel de variantă va aduce un plus de originalitate camerei și va evidenția personalitatea ta. Poți introduce un astfel de focar într-un perete care să fie plasat între camera de zi și bucătărie. Astfel, focul din șemineu va putea fi admirat din ambele camere, dar, în același timp nu vei renunța la ideea de open space. La Seminee Expert, datorită Atelierului De Creație, vei putea alege cum vrei să fie designul peretelui, cu ce vrei să fie placat. Pe lângă șemineu, sunt foarte importante culorile, finisaje și detaliile, tocmai de aceea iubim să ne implicăm total în toate proiectele noastre și să venim cu cele mai bune sfaturi.

Șemineul-peninsulă

 

O astfel de variantă de design interior este mai discretă, dar delimitează foarte bine zonele casei. Adoptând această modalitate vei avea un spațiu aerisit și vei da o notă originală încăperii tale. În plus, un șemineu cu trei laturi va face ca jocul flăcărilor să fie mai spectaculos.

În plus, această variantă de a despărți spațiul cu șeminee nu este doar un element de decor, ci este și o modalitate excelentă de a distribui eficient căldura.

 

Așadar, dacă și tu te întrebi care variantă este mai potrivită pentru locuința ta, îți recomandă să discuți cu unul dintre specialiștii noștri pentru a te ajuta să iei cea mai bună decizie.

 

Alte articole de blog

noua gama de sobe si seminee 30.10.2018

noua gama de sobe si seminee

Incepand cu luna Noimebrie, Seminee Expert lanseaza noua gama de sobe, seminee si termoseminee: Defro Home-Polonia Compania Defro a fost infiintata in anul 200...