NOUTATE în domeniu: Șemineele KALFIRE pe gaz cu hidrogen

NOUTATE în domeniu: Șemineele KALFIRE pe gaz cu hidrogen

NOUTATE în domeniu: Șemineele KALFIRE pe gaz cu hidrogen

Publicat de Mugur Mazilu17.12.2021

Hidrogenul va juca un rol din ce în ce mai important în tranziția energetică, iar companiile premium în materie de seminee au început deja sa dezvolte strategii pentru a fi pregătite să facă față acestui viitor.

 

Una dintre aceste companii este Kalfire, unul dintre cele mai puternice și renumite branduri de șeminee de ultimă generație. Olandezii au urmărit îndeaproape evoluțiile din domeniul energiei durabile și deține sisteme de încălzire ce pot funcționa cu un amestec de gaz și hidrogen.

 

Potrivit site-ului producătorului olandez, șemineele cu gaz Kalfire sunt pregătite de viitor și pot da același randament cu un astfel de amestec. În Europa, furnizorii de gaze amestecă deja hidrogenul cu gazele naturale, tocmai pentru a arăta care va fi viitorul în materie de energie.

Hidrogenul elementar este principala componentă a Universului, având o pondere de 75% din masa acestuia. În starea de plasmă, se găsește ca element majoritar în alcătuirea stelelor. Hidrogenul elementar este foarte puțin răspândit pe Pământ. Pentru necesități industriale există diferite procedee de producere, puse la punct din punct de vedere tehnologic sau aflate în fază de laborator. Hidrogenul poate fi obținut prin electroliza apei, procesul necesitând costuri mai mari decât cel de producere prin procesarea gazelor naturale.

Misiunea Kalfire a fost și va rămâne conectarea oamenilor printr-un foc durabil, iar acest lucru îi determină pe olandezi să investească în continuu în perfecționarea produselor și în dezvoltarea unor noi tipuri de energie.

 

Departamentul de cercetare și dezvoltare al celor de la Kalfire se concentrează asupra acestui aspect, participând, de asemenea, la cercetările care au loc la nivel internațional. Aceste cercetari, ce sunt conduse de unele dintre cele mai importante organizații de testare de la nivel european, oferă specialiștilor Kalfire perspective valoroase, care ajută la evoluția șemineelor olandeze.

 

Șemineele pe gaz ale celor de la Kalfire dispun deja de cea mai recentă tehnologie în domeniu, olandezii de la Kalfire investind energie, timp si cercetare astfel incat sa creeze focul perfect. Șemineele acestora dețin două tipuri de arzatoare – 3D si Prestige, acestea avand capacitatea de a crea flacari de mari dimensiuni.

Află mai multe despre semineele pe gaz Kalfire accesând link-ul următor – https://www.seminee-expert.ro/seminee-pe-gaz-kalfire-inovatie-design-modern-si-eficienta/

Alte articole de blog

Noi focare HAJDUK! 22.07.2016

Noi focare HAJDUK!

Asa cum ne-a obisnuit, Hajduk mai lanseaza 6 noi modele de focare, focare de dimensiuni reduse, din otel masiv, placate la interior cu samota acumulatoare, dubla combustie si ardere curata.(150-180 kg...