seminee pe gaz KALFIRE - inovatie, design modern si eficienta - Seminee Expert

seminee pe gaz KALFIRE – inovatie, design modern si eficienta

seminee pe gaz KALFIRE – inovatie, design modern si eficienta

seminee pe gaz KALFIRE – inovatie, design modern si eficienta

Publicat de Mugur Mazilu14.10.2021

Semineul Kalfire pe gaz ofera o experienta reala si inedita a focului pe lemne combinata cu comenzi electronice si digitale, acestea din urma asigurand o utilizare facila si rapida. Stim ca nimic nu este mai relaxant si mai confortabil decat un foc care trosneste si ofera caldura, iar cei de la Kalfire au fost atenti la toate detaliile astfel incat sa creeze o atmosfera unica.

 

DE CE UN SEMINEU PE GAZ KALFIRE?

Semineele Kalfire sunt moderne, elegante, au un randament extraordinar si iti ofera un foc incredibil, case se aseamana perfect cu unul real. Cum reusesc cei de la Kalfire sa faca acest lucru?

Arzatoarele KALFIRE

De-a lungul timpului, olandezii de la Kalfire au investit energie, timp si cercetare astfel incat sa creeze focul perfect. Astfel, au aparut doua tipuri de arzatoare – 3D si Prestige. Aceste doua elemente au capacitatea de a crea flacari de mari dimensiuni.

 

Arzatorul Prestige este incorporat pe toata lungimea butucilor ceramici, astfel ca se produc flacari inalte, care palpaie si creeaza o atmosfera romantica si reala. In plus, acesta poate fi combinat cu functia de iluminare si cu NSG.

NSG?

NSG este o componenta a semineului care genereaza scantei naturale, acestea din urma fiind folosite impreuna cu unul dintre cele doua arzatoare pentru a completa imaginea focului. Mai mult, cei de la Kalfire folosesc o iluminare speciala (hybrid function) cu LED, astfel ca produsele lor dispun de o stralucire calda sub bustenii din lemn ceramic, contribuind astfel la ceea ce noi numim un foc special.

Vizibilitate maxima

 

Pe langa inovatia pe care o aduc in domeniul semineelor, cei de la Kalfire pun mare accent si pe vizibilitatea focului si tocmai de aceea au creat geamuri minimaliste fara rame. Astfel, focul va fi 100% vizibil din orice unghi al casei, in functie de modelul pe care il alegi.

 

Datorita inovatiilor tehnice si estetice create de cei de la Kalfire, ai posibilitatea sa alegi dintr-o gama extrem de variata de modele. Primul pas este sa te decizi ce fel de produs iti doresti

 

 • Semineu frontal
 • Semineu de colt/ 2 laturi
 • Semineu cu trei laturi
 • Semineu tunel
 • Semineu separator

 

Dupa acest pas, alaturi de specialistii Seminee Expert, vei putea personaliza modelul ales. Astfel, in functie de preferintele tale vei putea alege tipul de arzator, peretii interiori, butucii si multe altele.

ECO-design

La fel cum au investit in partea estetica, la fel au investit si in cercetare si crearea unor noi setari astfel incat sa reduca consumul de energie. Kalfire este un punct de referinta in domeniul energiei durabile si au creat setarea ECO, o optiune care scade semnificativ cantitatea de gaz consumata. Focul ramane natural datorit flacarilor care palpaie,  dar consumul scade pana la 40%.

Usurinta in utilizare si siguranta 

Semineele pe gaz de la Kalfire sunt extrem de usor de folosit, olandezii creand nu doar o telecomanda, ci si o aplicatie care poate fi downloadata atat pe iOS, cat si pe Android. Prin simpla apasare a unui buton, poti aprinde semineul, poti regla inaltimea flacarilor sau poti seta varianta ECO.

 

Asa cum spuneam si intr-un articol mai vechi – KALFIRE sunt pionieri in domeniul semineelor din multe puncte de vedere:

 

 • prima firma producatoare de seminee cu geam fara rama/rame
 • prima firma producatoare de seminee cu ridicarea gemului pe verticala din Benelux
 • prima firma producatoare care a introdus modelul de semineu pe gaz “room divider”, firma producatoare a primului semineu de colt (2 laturi vitrate) fara rame la suprafata vitrata.
 • prima firma care foloseste otel cu grosime de 4mm pentru focarele pe gaz.
 • prima firma care foloseste sistemul de protectie prin ionizare.
 • prima firma producatoare care a inventat si brevetat un model special de garnituri etansare.
 • prima firma producatoare care a ales sa isi produca singura butucii ceramici pentru semineele pe gaz.

 

Alte articole de blog

Despre Spartherm 06.06.2012

Despre Spartherm

Spartherm, Feuerungstechnik GmbH from Melle Germania, face parte din cei mai mari producatori de insertii semineu, sobe si casete din Europa. Compania a fost infiintata in 1986 de partenerul de astazi...

Parti decorative pentru Seminee 14.04.2017

Parti decorative pentru Seminee

In afara retehnologizarii complete a fabricilor Hajduk si a inovatiei la nivelul arderii si eficientei semineelor si sobelor fabricate, noua echipa ce se ocupa de partea de design, propune cateva mode...