de ce sa alegi un cos de fum din inox cu garantie de 25 ANI - Seminee Expert

de ce sa alegi un cos de fum din inox cu garantie de 25 ANI

de ce sa alegi un cos de fum din inox cu garantie de 25 ANI

de ce sa alegi un cos de fum din inox cu garantie de 25 ANI

Publicat de Mugur Mazilu16.12.2022

Siguranța este prima noastră grijă atunci când executăm fiecare lucrare, iar pentru o siguranță deplină, Șeminee Expert lucrează cu cele mai bune și calitative companii din Europa. În plus, pe lângă alegerea celor mai sigure companii, echipa noastră participă activ la trainingurile companiilor de profil tocmai pentru a oferi garanția celei mai bune alegeri.

 

Astfel, cu o mare parte a echipei de distribuitori și montatori #SemineeExpert am participat la o sesiune de training susținută de compania spaniolă CONVESA. Programul acestora este unul intens și are ca scop perfecționarea montatorilor și formarea unui viziuni cât mai clare asupra produselor CONVESA. 

Sergio a fost responsabil să ne arate sistemele  CONVESA, oferindu-ne instruire cu privire la toate gamele lor de produse și ne-a introdus în FitSystem, sistemul firmei spaniole, un sistem inovator pentru asamblarea rapidă și ușoară a coșurilor de fum.

 

Ce este Fit System?

 

Acest sistem a fost creat exclusiv pentru Convesa și înseamnă că asamblarea coșurilor de fum nu a fost niciodată atât de rapidă și ușoară! Acest coș de fum este produs în gamele KW (interior din inox 316L) și KX (exterior din inox 304) și se remarcă pe piață din 3 motive:

 

  • asamblare super ușoară: Fit System are capacitatea de a reduce orele de muncă necesare pentru a monta un coș de fum
  • estetică excelentă: suporturile sunt încorporate în tubul însuși. Nu există proeminențe între o secțiune și următoarea.
  • îmbunătățiri tehnice în izolație: vine cu denumirea tehnica G50 (distanta fata de materialele combustibile), o realizare unică pe piața națională și o modalitate de a oferi siguranta cerută într-o instalație.

 

Colaborarea noastră cu CONVESA a început acum mai bine de trei ani și am instalat până în prezente mii de astfel de coșuri de fum. Producătorul spaniol se situează în topul marilor producători de sisteme din inox și are în prezent o gama ce acoperă atât întreaga nișa, cât și  cele mai exigente cereri din punct de vedere al calității produselor.

Compania are o experiență de peste 40 ani în domeniul coșurilor de fum din inox, este o afacere de familie cu ambiția de a fabrica și implementa doar produse de calitate, fabricate în Spania, testate și certificate în Germania și Anglia. Spre exemplu, în Marea Britanie, Convesa este lider de piață în materie de coșuri de fum din inox.

 

25 DE ANI GARANȚIE

 

Un aspect important este că produsele CONVESA au o garanție de 25 de ani astfel că orice casă care va beneficia de montarea unui coș de fum al companiei spaniole va avea un plus de siguranță. De menționat este faptul că vata minerală bazaltică din interiorul coșului CONVESA are o densitate de 170/ 180 kg/mc.

UNICI IMPORTATORI CONVESA

 

Coșurile de fum din inox Convesa, pentru care suntem unici importatori în România, au indicativul T600 si rezistă la o temperatură ridicată de până la 1000 de grade. Pentru a fi siguri că avem cea mai bună soluție pentru tine, îți punem la dispoziție o echipă de specialiști, bine pregătiți, cu experiență dovedită în domeniu de peste 20 ani. Aceștia vor analiza proiectul tău și îți vor oferi cea mai buna solutie în funcție de cerințele și nevoile tale. În plus, coșurile CONVESA pot fi livrate în orice culoare RAL pe care o dorește clientul, acest lucru completând designul casei.

Program de calcul si livrare imediata

 

Convesa foloseste cel mai performant program de dimensionare pentru cosuri de fum si alaturi de Seminee Expert asigura gratuit dimensionarea cosurilor de fum pentru orice semineu sau cazan pe lemn sau gaz; impreuna cu echipa tehnica Convesa, oferim asistenta tehnica si solutia optima pentru fiecare proiect in parte. 

Chiar daca exista o criza a materialelor de contructii, implicit o lipsa a cosurilor de fum disponibile, Seminee Expert detine un stoc impresionant de cosuri de fum din inox, termenul de livrare fiind cuprins intre 2 si 5 zile.

Alte articole de blog

Seminee cu 3 laturi/Seminee moderne/ 12.12.2016

Seminee cu 3 laturi/Seminee moderne/

Semineele cu 3 laturi, cu 3 suprafete vitrate sunt cele mai atragatoare modele din gama noastra, atunci cand vine vorba de seminee moderne sau minimaliste. Linii drepte, simple, cu sau fara deschid...