Armarea betonului cu ace matalice - Seminee Expert

Armarea betonului cu ace matalice

Armarea betonului cu ace matalice

Armarea betonului cu ace matalice

Publicat de Mugur Mazilu20.06.2012

Majoritatea elementelor prefabricate din beton ce sunt elemnte componente ale cosurilor de fum, semineelor, sau ale gratarelor de gradina, sunt armate cu ace metalice ce confera un plus de rezistenta la solicitari mecanice precum loviturile sau diferentele de temperatura bruste.
Armarea cu fibre matalice este des folosita in cazul armarii betonului clasic si este mult mai economica si mai prectica decat armarea cu plasa sudata.
Armarea cu fibre are proprietatea de a creste rezistenta la rupere (T/S). Fibrele standard folosite pentru armare a betonului ciment au dimensiunile 1.05 x 50 mm si sunt prevazute cu ciocuri la capete.
au proprietatea de a creste rezistenta la rupere a betonului;
Fibrele metalice sunt utilizate numai pentru suprafetele care tolereaza coroziunea si permit un grad scazut de rugina.

Standard de fabricare:
– ASTM 820/96
– ASTM C 1116/95
– DIN 1045.

Acestea ofera o rezistenta ridicata la rupere, forfecare, presiuni sau impact asupra structurilor betonate, avand un risc minim de fisurare.
Imbunataste sau inlocuieste sistemele clasice de armare din sarma si plasa sudata, reducand costul fortei de munca, al timpului de executie al lucrarilor si al consumului de beton.
Ocupa un spatiu minim de depozitare. Imbunatateste durabilitatea betonului si previne eroziunea. Fabricata din sarma tare de otel, ofera o rezistenta ridicata la rupere de pana la 1200 N/mm2.

Ne straduim sa facem din fiecare client un prieten. Simtim responsabilitatea fata de Dvs. – sa aducem confort, caldura si frumusete in casa si biroul Dvs.
Dar nu ne limitam cu asta – noi ne straduim sa mentinem calitatea oferita in timp. Misiunea noastra de scurta durata este aceea de a ne impune pe piata nationala ca cei mai buni producatori de camere de ardere, solutii de placare
in piatra si pavaje. Ambitiile noastre pentru viitor includ imbunatatirea calitatii productiei si imbunatatirea serviciilor oferite de noi clientilor nostri.
Suntem convinsi ca vom avea succes.

Firma noastra comercializeaza o gama variata de seminee rustice, seminee clasice, seminee moderne si seminee pe gaz.
Alaturi de aceste produse va oferim si cosuri de fum TONA Germania, produse de o inalta calitate si cu o reala garantie.
Totodata va asiguram de tot sprijinul nostru in luarea unei decizii intelepte in ceea ce priveste achizitionarea unui semineu.
Va asteptam cu caldura la Showroomul nostru de la Sphera Building Center BUCURESTI – ROMANIA
Tel: +4-0721-280587
+4-0769-608801
+4-0763-687665

Fax: +4-031-8169286

e-mail:
office@seminee-expert.ro

Alte articole de blog

Seminee Carbel-de la 1957! 27.07.2016

Seminee Carbel-de la 1957!

De ce Carbel? Urmarind tendinta in design interior spre modern si minimalist, ne-am gandit sa implementam Carbel in Romania. Firma ce produce sobe si seminee de la 1957,este o afacere de familie ce...

Calitate si siguranta norvegiana. 21.12.2011

Calitate si siguranta norvegiana.

Ne bucuram sa va prezentam un produs nou, semineul cu ardere curata si dubla combustie  ce transforma arderea lemnului in arta, un semineu cu randament crescut,  ce poate fi numit SURSA ALTERNATIVA ...