Cum sa adaugi un semineu in casa pentru a crea un spatiu intim si cozy - Seminee Expert

Cum sa adaugi un semineu in casa pentru a crea un spatiu intim si cozy

Cum sa adaugi un semineu in casa pentru a crea un spatiu intim si cozy

Cum sa adaugi un semineu in casa pentru a crea un spatiu intim si cozy

Publicat de Mugur Mazilu31.05.2021

Toata lumea iubeste aspectul confortabil al unui semineu, dar, de cele mai multe ori, locuintele noastre nu sunt prevazute cu spatiul sau caracteristicele necesare. Vestea buna este ca acum, datorita noilor tehnologii, este mai usor ca niciodata sa te bucuri de caldura si linistea pe care un semineu le ofera, chiar intr-o casa deja construita. Tot ceea ce ai nevoie este de un pic de timp pentru o discutie cu unul dintre reprezentantii Seminee Expert.

 

Ce fel de semineu as putea monta in locuinta?

Fii convins ca exista o varianta potrivita pentru orice locuinta, indiferent cat de mica sau mare este, indiferent ca este casa sau apartament. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa examinezi foarte bine intregul context. Ce poti alege?

 

Semineul pe gaz

Pentru o instalare mai usoara, poti opta pentru un semineu cu gaz. Instalarea unui astfel de echipament reprezinta solutia alternativa a semineelor pe lemne. Sa vedem ce particularitati ofera acestea.

 

  • Comoditatea de a folosi o telecomanda ce ofera posibilitatea de a seta intensitatea focului in interiorul semineului
  • Un semineu pe gaz nu necesita un cos de fum traditional, fiind suficienta doar o evacuare concentrica
  • Datorita sistemului de siguranta prin ionizare se asigura combustia gazului in situatiile in care nu este suficient aer in interiorul focarului;
  •  

Semineele pe gaz sunt minunate pentru ca ofera camerei o ambianta incredibila si, in plus, sunt foarte usor de intretinut si utilizat.

Semineul electric

 

Semineul electric este una dintre cele mai bune modalitati prin care poti integra un semineu intr-o casa deja construita. Ai posibilitatea sa vii si sa vezi in showroom seminee premium care iti ofera posibilitatea sa setezi culoarea flacarii, sunetul ei si, desigur, si intensitatea. Semineele electrice premium imita perfect arderea lemnului si iti garanteaza acea atmosfera primitoare si calduroasa, la fel ca sistemele de incalzire clasice, pe lemne. Indiferent de modelul la care visati, semineele electrice premium se pliaza pe toate cerintele si dorintele clientilor. Mai mult, cu ajutorul colegilor din #AtelierulDeCreatie, putem sa te ajuta cu finisaje seminee.

Semineul cu bioetanol

Conceptul acestor seminee bio etanol este putin diferit fata de ceea ce cunoastem despre semineele pe gaz sau lemn. Acest tip de seminee functioneaza pe baza de bioetanol ca sursa principala pentru formarea si degajarea caldurii si crearea flacarilor. Astfel, rezulta un semineu curat care nu necesita construirea unui cos de fum aferent acestei instalatii. Prin urmare, nu necesita curatare, pentru ca nu emite funingine si nu creeaza cenusa.

Unde ar trebui sa-ti montezi semineul?

Daca vrei sa profiti la maximum de semineul tau, atunci planifica alaturi de specialistii nostri ca acesta sa fie montat in camera pe care o folosesti cel mai mult. Desigur, ai posibilitatea sa conferi mai multa originalitate casei tale si sa gasesti un loc inedit unde sa instalezi semineul, cum ar fi holul sau chiar bucataria, mai ales daca aceasta este open space.

Alte articole de blog

Seminee Expert 10.06.2014

Seminee Expert

La noul sediu  din strada Toamnei,N27, sect 2,Bucuresti aveti posibilitatea de a vedea semineele Nordpeis si Element4 functionale,dar si noile modele de parti decorative executate in atelierul de cre...