Cum aranjăm șemineul pentru Paște? - Seminee Expert

Cum aranjăm șemineul pentru Paște?

Cum aranjăm șemineul pentru Paște?

Cum aranjăm șemineul pentru Paște?

Publicat de Mugur Mazilu19.04.2021

Mai sunt puține zile până la Paște și una dintre întrebările la care trebuie să găsești răspuns imediat este – Cum amenajezi șemineul? Știm că acesta este asociat cu căldură, dar este și punctul central al casei, așadar trebuie neapărat să-l deosebești de restul casei.

 

Și pentru că știm că este o perioadă agitată, noi am pregătit câteva idei care să te inspire și care să te ajute să alegi cea mai bună variantă de decorare a șemineului.

 

Vaze pline cu flori

 

Florile au fost întotdeauna un semn al primăverii și, de ce nu, al Paștelui. Astfel, dacă ai un șemineu cu spațiu în partea superioară îl poți folosi pentru a aranja câteva vaze cu flori. Sfatul nostru este să apelezi la vaze transparente, acestea fiind mult mai elegante.

 

De asemenea, dacă șemineul este unul rustic, atunci poți completa aranjamentele florale cu bucăți din lemn astfel încât să se potrivească cu decorul. Alege flori colorate care să vă binedispună și nu face rabat la numărul lor. Pe lângă frumusețe, te vei bucura și de un miros

Lumânări înalte

 

 

O altă modalitate de a înfrumuseța șemineul în perioada sărbătorilor pascale este aranjarea unor lumânări albe înalte. De asemenea, acestea pot fi puse în boluri de sticlă, în care să adaugi pietre de culoare albă și neagră, sau poți apela la o suporți înalți din lemn, în culori cat mai neutre. Desigur, adaugă câteva plante verzi pentru a da spațiului un aer elegant și vibrant.

Ouă colorate

 

Știi acele superbe ouă colorate mici din lemn? Le poți aranja într-un bol de sticlă sau de lemn și le poți încadra perfect pe raftul șemineului. Adaugă câteva decorațiuni în formă de iepurași și creează astfel o poveste spusă în fața șemineului.

Creații ale copiilor

 

Dacă ai copii, totul va părea mult mai ușor și va fi extrem de distractiv. Singurul lucru l care trebuie să fiți atenție este numărul de materiale necesare. Așadar, cumpără hârtie colorată suficientă, carioci și acuarele și dați drumul la atelierul de Paște. Puteți face iepurași din hârtie, ouă colorate și multe altele. Pe originalitatea aranjamentului, cei mici vor fi extrem de încântați că “lucrările” lor se află la vedere.

 

 

Sursa foto – Pinterest

 

 

Alte articole de blog

Cu si despre Cosuri De Fum 09.05.2016

Cu si despre Cosuri De Fum

Ca Partener Tona Sisteme De Cosuri este clar suntem adeptii sistemelor de cosuri profesionale, sistemelor de cosuri de fum ceramice, dar mai ales germane, sigure si de cea mai buna calitate. De ce...

Seminee Suspendate-Seminee Metalice 10.05.2017

Seminee Suspendate-Seminee Metalice

”I believe you can have a million dollar Picasso beside your fireplace but people will still look at your fireplace first”. Este clar ca focul atrage, este magnetul ce ne poarta in lumi romanti...