noua gama de sobe si seminee - Seminee Expert

noua gama de sobe si seminee

noua gama de sobe si seminee

noua gama de sobe si seminee

Publicat de Mugur Mazilu30.10.2018

Incepand cu luna Noimebrie, Seminee Expert lanseaza noua gama de sobe, seminee si termoseminee:

Defro Home-Polonia

Compania Defro a fost infiintata in anul 2000, cu experienta din 1973 in prelucrarea otelului, este lider de piata in Polonia si un producator de top la nivel european in domeniul cazanelor pe lemn si peleti.
Din luna Octombrie 2018, Defro Home lanseaza si linia de productie de focare seminee, sobe si termoseminee, cu pretentia de a deveni un jucator important la nivel european, folosind tehnologie de ultima generatie in fabricarea acestor produse, dar si cel mai bun otel si izolatie interioara.

DEFRO are o fabrică de producție de ultima generatie, computerizată modern si eficient. Avantajul DEFRO consta in detinerea propriul birou de proiectare si testare, care permite implementarea completă a proiectului, de la dezvoltarea conceptului de produs la producția multi-serie. Toate produsele sunt fabricate integral in fabrica proprie.


DEFRO pune un accent deosebit pe servicii post-vânzare și garanție. Datorită rețelei extinse de asistență tehnică, Centrul de Service răspunde rapid și eficient solicitărilor clienților, asigurând astfel o funcționare fără probleme a produselor oferite. Compania își extinde în mod constant rețeaua de servicii externe, colaborează și organizează în mod regulat training pentru distribuitori și instalatori din toată Romania.(Reteaua Seminee Expert SRL)

De ce am ales sa colaboram si sa implementam semineele si sobele Defro?

Semineele si Sobele Defro sunt fabricate din otel de 4-6mm, folosesc ultima tehnologie de ardere, dezvolta fenomenul de postcombustie si ardere curata, sunt placate la interior cu ultima generatie de samota (varianta in doua culori: galben sau negru),au eficienta de 80-84%, au adaptor pentru aer extern, sunt conform normelor germane in vigoare, garantia fiind de 5 ani pentru partile din otel si 2 ani pentru interiorul focarelor. Fiind corpuri radiante, focarele Defro au si avantajului unui gabarit mare, dar si o greutate de cca 250-270 kg.
Designul semineelor Defro este modern si atragator, vizibilitatea asupra flacarii fiind mai mare, in comparatie cu produsele similare din piata.

Focarele Defro pot fi adaptate cu usurinta oricarui stil arhitectural: rustic, modern sau clasic. Gama semineelor contine si focare cu deschideri verticale, deschideri ce faciliteaza alimentarea si realimentarea.
https://www.youtube.com/watch?v=UewUuQVVoeg

Sobele pe lemn si peleti au design atragator, modern si minimalist, putand fi adaptate cu usurinta stilului modern si industrial.

Punctul forte al gamei Defro il constituie termosemineele din gama, acestea au puteri cuprinse intre 11kw si 28kw, sunt fabricate din otel masiv, au izolatie interioara (samota masiva-acumulatoare) si izolatie exterioara, eficienta de 82-84%, 2,5 Bar, dubla combustie, ardere curata, serpentina de racire. Toate termosemineele Defro pot fi comandate cu toate accesoriile necesare instalarii (pompe/automatizari), raportul “pret-calitate” fiind unul foarte avantajos.

Seminee Expert SRL detine un stoc considerabil de focare si sobe Defro la depozitul central din Bucuresti. In curand, toata reteaua de distributie va fi specializata la fabrica producatorului polonez, urmand implementarea semineelor si sobelor in showroom-urile din tara.

Alegeri inspirate!

Alte articole de blog

Tona Eco! 06.09.2016

Tona Eco!

Ca un raspuns la festinul companiilor ce lanseaza promotii fara noima, la inceput de sezon, Tona Sisteme De Cosuri a lansat sistemul Tona Eco! Nu comentam foarte mult despre solutiile de marketing ...

Tona Sisteme De Cosuri 26.04.2016

Tona Sisteme De Cosuri

Cosul de fum – Componentă a conceptelor moderne de ȋncălzire Eficiența energetică şi protecția mediului au influențat în ultimii ani dezvoltarea în domeniul tehnologiei încălzirii cas...