vești excelente de la CARBEL - șeminee mai eficiente și cu un design modern - Seminee Expert

vești excelente de la CARBEL – șeminee mai eficiente și cu un design modern

vești excelente de la CARBEL – șeminee mai eficiente și cu un design modern

vești excelente de la CARBEL – șeminee mai eficiente și cu un design modern

Publicat de Mugur Mazilu12.04.2021

Primăvara ne aduce vești excelente de la partenerii noștri din Spania. Carbel, cu o istorie în domeniul sobelor și șemineelor începută în 1957, lansează o nouă gamă de șeminee, care vor uimi prin designul modern și prin eficiența tehnică.

Astfel, potrivit spaniolilor, până la finalul lunii septembrie 2021, seria I va înlocui întreaga linie Kronos. Cu ce beneficii vor veni noile produse?

 

  • Performanțe mai bune din punct de vedere termic. (+85%)
  • Design modern
  • Sticlă panoramică
  • Suprafață mai mare de ardere, păstrând aceleași dimensiuni exterioare
  • Eliminarea capacului ventilatorului
  • Absența capacului ventilatorului va permite alegerea unui cadru cu trei sau patru laturi minimaliste
  • Ușă reversibilă – utilizatorul va putea schimba foarte ușor deschiderea de la dreapta la stânga, în funcție de nevoile sale
  • Consolidarea ușii și a garniturii ușii pentru o închidere mai bună și o notă calitativă pentru clienți
  • Focare cu ventilator atasat in baza pentru a distrubui mai rapid aerul cald.

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care mizează cei de la Carbel este eficiența și performanța maximă cu o poluare minimă. Astfel, pe măsură ce s-au dezvoltat, au fost extrem de atenți la nevoile clienților și au oferit mereu soluții fiabile care să satisfacă toate cerințele pieței.

 

Totodată, compania Carbel a depus un efort continuu pentru a proteja mediului înconjurător. Este cunoscut faptul că în sarcina de conservare a mediului, utilizarea surselor regenerabile de energie este la fel de importantă ca dezvoltarea de produse eficiente. Acesta a fost și motivul pentru care Carbel a great o gamă de produse axate pe eficiență, oferind niveluri ridicate de performanță și emisii minime.

 

Ne este foarte ușor să recomandăm produsele CARBEL având în vedere că, de-a lungul colaborării noastre, am asistat la teste și am fost impresionați de tipul arderii, de rezultatul emisiilor și emanațiilor, dar și de eficiența și consumul redus de lemn.

 

Așadar, abia așteptăm să avem noile șeminee CARBEL în propunerile noastre pentru proiecte.

Alte articole de blog

Cum trebuie pornit, corect, focul in seminee

In urma experientei noastre acumulate alaturi de producatorul norvegian Nordpeis va prezentam un material video ce contine informatii despre cum trebuie pornit, corect, focul in seminee. Puteti vizio...

15 Ani Seminee Expert SRL 14.11.2022

15 Ani Seminee Expert SRL

15 ANI SEMINEE EXPERT:    Povestea companiei SEMINEE EXPERT începe în urmă cu 15 ani, cand Semineul este considerat doar un Moft, când șemineele nu prea erau solicitate, iar acest...