vești excelente de la CARBEL – șeminee mai eficiente și cu un design modern

vești excelente de la CARBEL – șeminee mai eficiente și cu un design modern

vești excelente de la CARBEL – șeminee mai eficiente și cu un design modern

Publicat de Mugur Mazilu12.04.2021

Primăvara ne aduce vești excelente de la partenerii noștri din Spania. Carbel, cu o istorie în domeniul sobelor și șemineelor începută în 1957, lansează o nouă gamă de șeminee, care vor uimi prin designul modern și prin eficiența tehnică.

Astfel, potrivit spaniolilor, până la finalul lunii septembrie 2021, seria I va înlocui întreaga linie Kronos. Cu ce beneficii vor veni noile produse?

 

  • Performanțe mai bune din punct de vedere termic. (+85%)
  • Design modern
  • Sticlă panoramică
  • Suprafață mai mare de ardere, păstrând aceleași dimensiuni exterioare
  • Eliminarea capacului ventilatorului
  • Absența capacului ventilatorului va permite alegerea unui cadru cu trei sau patru laturi minimaliste
  • Ușă reversibilă – utilizatorul va putea schimba foarte ușor deschiderea de la dreapta la stânga, în funcție de nevoile sale
  • Consolidarea ușii și a garniturii ușii pentru o închidere mai bună și o notă calitativă pentru clienți
  • Focare cu ventilator atasat in baza pentru a distrubui mai rapid aerul cald.

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care mizează cei de la Carbel este eficiența și performanța maximă cu o poluare minimă. Astfel, pe măsură ce s-au dezvoltat, au fost extrem de atenți la nevoile clienților și au oferit mereu soluții fiabile care să satisfacă toate cerințele pieței.

 

Totodată, compania Carbel a depus un efort continuu pentru a proteja mediului înconjurător. Este cunoscut faptul că în sarcina de conservare a mediului, utilizarea surselor regenerabile de energie este la fel de importantă ca dezvoltarea de produse eficiente. Acesta a fost și motivul pentru care Carbel a great o gamă de produse axate pe eficiență, oferind niveluri ridicate de performanță și emisii minime.

 

Ne este foarte ușor să recomandăm produsele CARBEL având în vedere că, de-a lungul colaborării noastre, am asistat la teste și am fost impresionați de tipul arderii, de rezultatul emisiilor și emanațiilor, dar și de eficiența și consumul redus de lemn.

 

Așadar, abia așteptăm să avem noile șeminee CARBEL în propunerile noastre pentru proiecte.

Alte articole de blog

Seminee Excutate din Silicat De Calciu 04.11.2016

Seminee Excutate din Silicat De Calciu

In ultimii ani am tot pus accent pe faptul ca partile decorative ale semineelor trebuie sa fie realizate cu materiale recomandate de catre specialisti, materiale fabricate integral pentru seminee, mat...

Seminee Gaz Exclusiviste-Club Series 09.05.2018

Seminee Gaz Exclusiviste-Club Series

Anul 2018 este anul inovatiilor in domeniul semineelor pe gaz, cei doi producatori alaturi de care suntem prezenti in Romania: Element4 si Kalfire lupta pentru suprematia produselor premium, al semine...