Avem cea mai mare gama de focare pentru Seminee cu 3 laturi/seminee cu 3 suprafete vitrate - Seminee Expert

Avem cea mai mare gama de focare pentru Seminee cu 3 laturi/seminee cu 3 suprafete vitrate

Avem cea mai mare gama de focare pentru Seminee cu 3 laturi/seminee cu 3 suprafete vitrate

Avem cea mai mare gama de focare pentru Seminee cu 3 laturi/seminee cu 3 suprafete vitrate

Publicat de Mugur Mazilu18.02.2021

Spre surprinderea noastra, cea mai mare cerere pentru semineele pe lemn in 2020 a fost pentru semineele dotate cu focare cu 3 laturi, pentru seminee moderne.

Vom incerca, pe scurt, sa le prezentam , in functie de carateristicile tehnice ale fiecarui producator pe care il reprezentam in Romania.

 

Kalfire-Olanda :

Toate focarele pentru seminee de la Kalfire fac parte din gama Premium Plus si reprezinta varful de lance din domeniul semineelor.  Focarele cu 3 laturi sunt fabricate din Otel Corten, au sticla pe 3 laturi dintr-o singura bucata, nu au rama in partea de jos a geamului, sunt dotate cu valva termica ce regleaza aerul de ardere primar, au carena de convectie si pot fi folosite ca vatra deschisa (fara sa consume aer pentru combustie din interiorul camerei).

Culisarea se face in carena proprie-deschidere verticala. Pentru curatare, toata suprafata vitrata culiseaza catre interiorul camerei. Toate focarele dezolta fenomenul de ardere curata si dubla combustie.

Focarele cu 3 laturi Kalfire pot fi comandate cu 3 tipuri de interior diferite:  Skamolex, Design, Lamella.

Defro Home-Polonia:

Cel mai mare producator de seminee si centrale termice pe care il cunoastem a lansat o intreaga gama de focare cu 3 laturi, focare din otel, placate la interior cu termota alba sau neagra, focare ce sunt dotate cu deschideri laterale sau verticale(culisare in carena proprie). Toate focarele Defro au stut de evacuare din fonta masiva si sunt livrate cu adaptor pentru aer extern in partea inferioara.  Defro a lansat de curand si varianta semineului cu 3 laturi complet : focar+parte decorativa metalica, modular. Parte decorativa ce poate fi livrata in multiple variante de culori.

In viitorul apropiat, vedem Defro-Home in top 5 la nivel European, compania poloneza investeste enorm in dezvoltare , testare si noi produse. Sistemul  ceramic de recuperare caldura pe evacuarea focarelor fiind una dintre dovezile acestor eforturi.

Nordpeis-Norvegia:

Producatorul ce acorda o atentie crescuta asupra arderii lemnului in semineu are in gama multiple variante de focare cu 3 laturi, cu deschideri  laterale si verticale ( in carena proprie). Fabricate in Suedia sau Polonia, focarele Nordpeis sunt placate la interior cu termota Nordpeis, dezvolta fenomenul de ardere curata si dubla combustie. Nordpeis are in gama si varianta semineului cu 3 laturi cu toate cele 3 sticle dublate, practic, semineul are 6 sticle, astfel incat combustia este similara cu cea din semineele cu o singura suprafata vitrata.

Nordpeis este inventatorul termotei, este pionierul semineelor izolate la interior, seminee cu ardere curata si dubla combustie.

Toate focarele cu 3 laturi de la Nordpeis pot fi livrate cu parte decorativa inclusa, parte decorative din beton refractar. Sistem ce combina incalzirea prin convectie, dar si radiatie. Consideram Focarele Nordpeis cele mai eficiente focare din piata europeana, cu cea mai buna autonomie.

Carbel-Spania:

Carbel este producatorul spaniol de seminee tip caseta, seminee cu ajutorul carora Seminee Expert executa casetarea semineelor cu vatra deschisa. Focarele cu 3 laturi de la Carbel cu stalp intre cele 3 suprafete vitrate si pot fi placate la interior cu 3 tipuri de material : termota, vermiculite sau otel. Cu eficienta de peste 80% si sistem unic cu 3 deflectoare, semineele Carbel pot fi Solutia optima pentru semineele pe care le oferim. Experienta de peste 60 ani a producatorului se reflecta in arderea lemnului in interiorul focarelor: dubla combustie, ardere curata si autonomie mare, indicatori apropiati de Nordpeis. Carbel implementeaza si sistemul free standing pentru semineele cu 3 laturi, astfel incat semineul cu 3 laturi ofera un rol estetic modern/minimalist.

Hajduk-Polonia:

 

Initial producator al sistemelor metalice pentru mari producatori germani, Hajduk a dezvoltat propria linie de productie, schimband tipul de interior de la termota la samota acumulatoare. Hajduk detine 3 fabrici de productie seminee si focare si are o gama impresionanta de focare si sobe fiind unul dintre liderii de piata la nivel European.

Toate focarele Hajduk au stut de evacuare din fonta masiva sau otel si sunt livrate cu adaptor pentru aer extern in partea inferioara. Samota acumulatoare a focarelor are o greutate de +80 kg/focar, fapt ce implica o autonomie ridicata si o efcienta de peste 85% pentru aproape toate focarele din gama.

Focare Hajduk sunt dotate cu deschideri laterale sau verticale(culisare in carena proprie) si au adaptoare pentru aer extern .

Seminee Expert-Fara compromis:

Compania a fost infiintata in anul 2007, cu baza administratorilor ce au experienta in domeniul semineelor si cosurilor de fum profesionale de peste 20 Ani.

Gama de focare(combustibil solid) cu 3 laturi din portofoliul  Seminee Expert este de peste 80 de modele, focare ce au certificari europene, focare ce sunt testate si certificate in centrele de testare Germane, Olandeze si Norvegiene. Gama de focare ce folosesc combustibil gazos completeaza portofoliul Seminee Expert si contine cca 25 de modele.

Seminee Expert este unic importator pentru produsele sus-mentionate fiind prezent in toate marile orase din Romania prin vanzare directa sau prin distrubutori autorizati.

Alte articole de blog

Atelier Seminee Expert 17.01.2016

Atelier Seminee Expert

Atelierul Seminee Expert : Rama clasica, sculptata manual in calcar alb, Vrata. Focar gaz-Element 4/Olanda Evacuare Metaloterm Eontop/Olanda Hota silicat de calciu/Skamol/Danemarca Avan...