Seminee Expert - Seminee Expert
Seminee Expert

Seminee Expert

Publicat de Mugur Mazilu10.06.2014

La noul sediu  din strada Toamnei,N27, sect 2,Bucuresti aveti posibilitatea de a vedea semineele Nordpeis si Element4 functionale,dar si noile modele de parti decorative executate in atelierul de creatie SemineeExpert.

O alta noutate o constituie sistemele de evacuare Tona Tec/Germania si Metaloterm OnTop/Olanda,sisteme speciale ,complet accesorizate,garantate 30 ani .Toate sistemele ceramice si din inox pe care le comercializam sunt testate in cele mai performante centre de testare din Germania,fiind in conformitate cu normele din 2014!

Pentru a completa gama de seminee ,am introdus in Romania semineele Hajduk/Polonia; seminee si termoseminee din otel, placate cu samota la interior, cu dubla combustie si ardere curata.Producatorul Polonez a fost premiat in 2013 la expozitia din Frankfurt pentru calitatea superioaara a otelului folosit,dar si pentru randamentul de peste 85% a gamei luxury-Volcano .Prind arderea superioara ,Hajduk promoveaza si produce surse alternative caldura eficiente si foarte putin poluante.

In acest fel ,SemineeExpert completeaza gama de seminee,numarul de modele comercializate depasind 300 de modele de focare carora le putem adapta parti decorative rustice,clasice sau moderne, in functie de stilul arhitectural al casei dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii puteti accesa:

www.seminee-expert.ro

www.seminee-ms.ro

www.semineepegaz.ro

 

 

Alte articole de blog

Focare Hajduk 28.06.2016

Focare Hajduk

Hajduk-Polonia implementeaza alte 3 focare performante : Volcano DTH, Volcano BTH siVolcano BPTH. Eficienta 82%-84% si 11 KW (putere nominala).Focarele sunt echipate diferit, geamul are o rama metali...

Cum ne proiectam singuri Semineul? 23.05.2017

Cum ne proiectam singuri Semineul?

Vrei sa vezi cum arata semineul Nordpeis in livingul tau? Nimic mai simplu, urmeaza cativa pasi si proiecteaza-ti singur semineul! http://nordpeis.com/Com/Articles/See-how-the-fireplace-suits-in-yo...