Seminee Expert - Seminee Expert
Seminee Expert

Seminee Expert

Publicat de Mugur Mazilu10.06.2014

La noul sediu  din strada Toamnei,N27, sect 2,Bucuresti aveti posibilitatea de a vedea semineele Nordpeis si Element4 functionale,dar si noile modele de parti decorative executate in atelierul de creatie SemineeExpert.

O alta noutate o constituie sistemele de evacuare Tona Tec/Germania si Metaloterm OnTop/Olanda,sisteme speciale ,complet accesorizate,garantate 30 ani .Toate sistemele ceramice si din inox pe care le comercializam sunt testate in cele mai performante centre de testare din Germania,fiind in conformitate cu normele din 2014!

Pentru a completa gama de seminee ,am introdus in Romania semineele Hajduk/Polonia; seminee si termoseminee din otel, placate cu samota la interior, cu dubla combustie si ardere curata.Producatorul Polonez a fost premiat in 2013 la expozitia din Frankfurt pentru calitatea superioaara a otelului folosit,dar si pentru randamentul de peste 85% a gamei luxury-Volcano .Prind arderea superioara ,Hajduk promoveaza si produce surse alternative caldura eficiente si foarte putin poluante.

In acest fel ,SemineeExpert completeaza gama de seminee,numarul de modele comercializate depasind 300 de modele de focare carora le putem adapta parti decorative rustice,clasice sau moderne, in functie de stilul arhitectural al casei dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii puteti accesa:

www.seminee-expert.ro

www.seminee-ms.ro

www.semineepegaz.ro

 

 

Alte articole de blog

15 Ani Seminee Expert SRL 14.11.2022

15 Ani Seminee Expert SRL

15 ANI SEMINEE EXPERT:    Povestea companiei SEMINEE EXPERT începe în urmă cu 15 ani, cand Semineul este considerat doar un Moft, când șemineele nu prea erau solicitate, iar acest...

Calitate si siguranta norvegiana. 21.12.2011

Calitate si siguranta norvegiana.

Ne bucuram sa va prezentam un produs nou, semineul cu ardere curata si dubla combustie  ce transforma arderea lemnului in arta, un semineu cu randament crescut,  ce poate fi numit SURSA ALTERNATIVA ...