Ce noutati aduce inceputul lui 2022 in domeniul semineelor? - Seminee Expert

Ce noutati aduce inceputul lui 2022 in domeniul semineelor?

Ce noutati aduce inceputul lui 2022 in domeniul semineelor?

Ce noutati aduce inceputul lui 2022 in domeniul semineelor?

Publicat de Mugur Mazilu22.02.2022

Tehnologia avanseaza in fiecare zi si este normal ca aceasta evolutie sa fie vizibila si aplicata si in sectorul sistemelor de incalzire. Daca finalul anul trecut aducea o noutate de la Kalfire, mai exact un semineu ce poate funcționa cu un amestec de gaz si hidrogen, inceputul lui 2022 vine cu vesti excelente de la DecoFlame.

 

DecoFlame a lucrat exclusiv, în ultima perioadă, la crearea unui șemineu special, care folosește atât bioetanol, cât și energie electrică și… apă. Exact, apă distilata sau filtrata. Așadar, danezii prezintă Hybrid Mist Fireplace, un șemineu cu arzător hibrid.

 

La fel ca și în cazul celorlalte seminee DecoFlame, nici acest model nu are nevoie de coș de fum sau tubulatura de evacuare. În plus, apa poate fi preluată direct de la robinetul filtrului sau din orice benzinarie sau supermaket. Arzatorul hibrid a fost dezvoltat cu o tehnologie ce atomizeaza vaporii de apă. Aburul poate fi apoi controlat electronic și aprins de luminile LED încorporate, care dau iluzia unor flacari reale.

Aceasta varianta este excelenta si pentru cei care si-ar dori un foc, dar au fie copii mici, fie animale de companie si un semineu cu flacara reala li s-ar parea o grija in plus. Arzătorul hibrid este bun și pentru casele noi cu climat uscat, deoarece poate imbunatatii nivelul de umiditate din locuinta. In plus, arzatorul hibrid este compatibil cu majoritatea carcaselor/ ramelor marca DecoFlame.

De la bioetanol, la gaz

 

În plus, cei de la DecoFlame au lansat si un nou semineu de teresa, Malmö, care se adauga astfel intregii colectii gandite pentru exteriorul casei.

Malmö este primul semineu pe gaz DecoFlame si este perfect pentru aproape orice mediu exterior. Acest model vine cu roti ascunse, acestea din urma facandu-l foarte usor de mutat, fara a zgaria sau deteriora podeaua. Așa cum si-a obisnuit clientii, DecoFlame pune accent pe design, tocmai de aceea rotile sunt incorporate, iar sticla este de mari dimensiuni.

 

Exista posibilitatea de a alege otel negru sau otel Corten, acesta din urma fiind extrem de apreciat. Datorita aspectului sau unic si rustic, otelul Corten a inregistrat cresteri semnificative la nivel de vanzari. In plus, acest material este foarte rezistent, iar suprafata nu are nevoie de aplicarea niciunui tratament.

Defro si un nou model in gama de șeminee pe lemne

DefroHome a adaugat in colectia sa un semineu pe lemne de tip U, cu 3 laturi, un model care ii lipsea si care acum il pozitioneaza si mai sus in topul liderilor europeni. Semineul are o usa culisanta (deschidere verticala de ultima generatie), care se ridica si se lasa, lucru ce il face extrem de facil de folosit.

Mai mult, poți citi despre semineul care functioneaza cu gaz si hidrogen, o noutate ce apartine olandezilor de la Kalfire. Cum hidrogenul va juca un rol din ce in ce mai important in tranzitia energetica, companiile premium dezvolta strategii care sa le permita sa ramana mari jucatori pe piata sistemelor de incalzire.

 

Potrivit site-ului producatorului, șemineele cu gaz Kalfire sunt pregătite pentru aceasta schimbare si au capacitatea de a da același randament cu un astfel de amestec. În Europa, furnizorii de gaze amestecă deja hidrogenul cu gazele naturale, tocmai pentru a arăta care va fi viitorul în materie de energie. Mai multe detalii sunt disponibile in articolul nostru NOUTATE în domeniu: Șemineele KALFIRE pe gaz cu hidrogen

Indiferent ce semineu iti doresti, alege intotdeauna sa discutii cu specialistii nostru inainte de a lua o decizie.

 

Ne poti contacta fie via e-mail, fie la telefon:

 

Tel: +4 0721 280 587
        +4 0784 292 820
        +4 0744 207 437

Email: office@seminee-expert.ro

 

In plus, ne poti face o vizita oricand, la showroom-ul nostru din strada Strada Petrache Poenaru, Nr 2, sector 5, Bucuresti.

Alte articole de blog

Semineul Modern 18.10.2016

Semineul Modern

Este foarte clar ca stilul predominant este cel modern, minimalist, si peste 80% din clientii nostri ne solicita realizarea unui semineu modern, cat mai simplu. Mai jos puteti vedea unul dintre pri...

Cum alegem focarul semineului? 04.05.2016

Cum alegem focarul semineului?

Din cauza informatiilor gresite sau nefondate, aruncate fara noima si justificare de catre anumiti comercianti, multi dintre clientii nostri sunt putin confuzi cand vine vorba de tipul focarului potri...