Eco Fire-Semineul de apartament

Eco Fire-Semineul de apartament

Eco Fire-Semineul de apartament

Publicat de Mugur Mazilu19.07.2016

EcoFire este un semineu cu biocombustibil, elegant, care adaugă o notă de clasă si stil pentru fiecare casă. Prin folosirea acestei soluții de semineu cu bioetanol puteti oferi un stil deosebit casei dumneavastra, avand o flacara reala, fara necesitatea adaptarii unui cos de fum.

Eco Fire este un semineu ce foloseste combustibil Bioetanol, are 2 kw, nu polueaza, sustine termic o camera de cca 20-25 mp, poate fi adaptat caselor pasive, este foarte eficient, recuperand caldura degajata.

Alaturi de filtrul de particule  “EcoStream” si amortizorul de sunet “Silencer”, Metaloterm Eontop produce peste 12 sistem de evacuare din inox, sisteme garantate in 10 ani si 30 ani!

https://www.seminee-expert.ro/page/Sistem-MF

Alte articole de blog

Seminee Terasa/Seminee Gradina 18.05.2017

Seminee Terasa/Seminee Gradina

Stilul arhitectural actual impune si amenajarea terasei sau a gradinii in acelasi trend , cu elemente metalice, combinate cu caramida, in stil minimalist/industrial. Formele fiind dictate de imaginati...

tubarea cosului de fum existent 15.09.2018

tubarea cosului de fum existent

De foarte multe ori se renunta la adaptarea semineului sau a sobei din cauza faptul ca instalarea unui cos de fum nu este posibila sau ca sistemul deja existent nu permite racordarea acestora. Semine...