semineul in 2019 : ambianta, design, eficienta - Seminee Expert

semineul in 2019 : ambianta, design, eficienta

semineul in 2019 :  ambianta, design, eficienta

semineul in 2019 : ambianta, design, eficienta

Publicat de Mugur Mazilu09.01.2019

Folosim aceasta scurta prezentare a semineului, fiind cel mai simplu mod de a defini Semineul Premium. Semineu ce a consacrat compania noastra, cu pretentia de fi una dintre cele mai serioase firme de top din domeniul nostru, cel al semineelor si cosurilor de fum profesionale.
Daca in trecut am discutat si scris detalii importante despre seminee si sobe, avantaje si diferente intre acestea, dar si in domeniul cosurilor de fum, anul acesta ne propunem sa prezentam doar proiecte complete, dar si cele mai noi produse si tehnologii din domeniul semineelor si cel al cosuri de fum profesionale.

Trecutul:

Cu start timid, la finele anului 2007, am pus bazele companiei noastre, cu pretentia de a deveni cei mai buni, de a transforma mentalitatile celor ce intra in contact cu noi, de a implementa calitate la pret rezonabil, cu ideea de a transforma Romania domenului nostru in tara focului efficient si ecologic.
Dupa 11 ani de munca asidua, de scolzarizari si pregatire tehnica, de implementare a produselor de calitate, 2018 a fost anul in care Seminee Expert a comercializat si montat doar produse premium, renuntand definitiv la produsele mai putin bune, la seminee ce pot fi folosite ocazional. 2018 a fost anul in care creseterea cu cca 20% a cifrei noastre de afaceri a fost datorata doar semineelor premium si a cosurilor de fum profesionale.
Inspiram incredere si nu facem rabat al calitatii. Promovam si implementam la nivel national doar produse premium, produse de cea mai buna calitate.

Prezentul:

Anul 2019 este anul in care vom accepta si concepe doar sistemul de proiect complet, sistem complet de sursa de incalzire cu nucleu semineu sau soba, nucleu conectat la cel mai sigur sistem de evacuare, la cosul de fum professional.
2019 este anul in care putem afirma ca echipa Seminee Expert a ajuns la maturitate. Echipa Seminee Expert inseamna : analiza-consulanta, proiect, vanzare, contabilitate, montaj profesional si mentenanta. Pasim cu increde in noul an, oamenii din echipa noastra alaturi de care lucram inseamna si indeamna la incredere si siguranta.
Semineul Premium: pentru entuziasti care refuza compromisul , dar ofera valoare banilor si isi asculta simtirea.
Primul produs nou, implementat la inceput de apartine companiei Kalfire-Olanda si reprezinta ideea unui semineu cu 3 laturi, un semineu executat din Otel Corten, cu geam dintr-o singura bucata, cu 3 tipuri de interioare, fara rama in partea de jos a geamului, cu actionare usoara, semineu ce poate fi folosit ca vatra deschisa, fara a consuma oxigenul din interior camerei.
E53/50R – KALFIRE :

Viitorul:

Cu un inceput fulminant si energie pozitiva, ne pregatim pentru un an al schimbarilor, cu cele mai noi produse si inovatii implementate la nivel national.
Pregatim o serie intreaga de scolarizari externe, la fabricile producatorilor alaturi de care suntem prezenti pe piata din Romania, scolarizari ce tin de tehnici in vanzarea semineelor premium, dar si pregatire tehnica, alaturi de cei ce au inventat anumite tehnologii si au dus arderea lemnului in semineu la rang de arta, cu eficienta maxima.
De aemenea, vom fi prezenti la cele 4-5 expozitii importate de profil din Europa, din dorinta de a fi alaturi de partenerii externi, dar si de analiza cu privire la pozitia noastra fata de competitorii seriosi din piata Europeana.
Parte buna si speranta noastra ar fi implementarea si respectarea normelor cu privire la emanatii si poluare si in tara noastra, ar fi cel mai bun punct ce tine de viitor si de siguranta noastra.

Alegeri Inspirate!

www.seminee-expert.ro

Alte articole de blog

Cos ceramic Tona tecplus. Prezentare.

TONA tec plus– sistemul de cos de fum ceramic special conceput pentru a se adapta cerintelor aparatelor de incalzire moderne, ce folosesc combustibili clasici, dar si combustibili bio, evacuand gaze...