Seminee Suspendate-Seminee Metalice

Seminee Suspendate-Seminee Metalice

Seminee Suspendate-Seminee Metalice

Publicat de Mugur Mazilu10.05.2017

I believe you can have a million dollar Picasso beside your fireplace but people will still look at your fireplace first”.

Este clar ca focul atrage, este magnetul ce ne poarta in lumi romantice, focul face trecerea boema din starea activa a zilei catre aroma de cafea proaspat macinata, combinata cu un gust aromat de cognac, catre seri geroase in care dorim o relaxare absoluta.

Noua tendinta de stil arhitectural modern propune seminee futuriste, pune accent mai mult pe design,  stilul industrial oferind posibilitatea adaptarii semineelor metalice, semineelor suspendate, cu forme diferite, forme oferite de arhitectii cu viziuni futuriste ai marilor producatori de seminee din Europa.

Prezentam semineele suspendate doar clientilor care nu doresc o sursa de caldura, ci doar un obiect  decorativ special, deosebit prin linii minimaliste, apropiat de noul stil predominant, cel industrial.

Incepand cu 2017 SemineeExpert implementeaza in gama de produse, gama de seminee -Surse alternative si Surse principale de caldura-si semineele metalice, semineele suspendate. Randamentul scazut al acestor focare le plaseaza in zona de “premium wellness” si mai putin in cea de surse de caldura. De asemenea, semineele suspendate au niste recomandari speciale de montaj su folosire, fiind semineele ce nu pot fi lasate nesupravegheate pe toata durata arderii in interior.

Seminee Expert propune o gama de peste 30 de modele de seminee suspendate, cu diferite forme, dimensiuni si accesorizari, la cateva modele fiind posibila si rotirea semineului la 360 de grade.

Alte articole de blog

Caracteristicile seismice ale Romaniei 20.06.2012

Caracteristicile seismice ale Romaniei

Zonarea teritoriului Romaniei in termeni de valori de varf ale acceleratiei terenului pentru proiectare ag pentru cutremure avand intervalul mediu de recurenta IMR = 100 ani. Codul de proiectare P100...