Seminee Gaz-portofoliu si detalii. - Seminee Expert

Seminee Gaz-portofoliu si detalii.

Seminee Gaz-portofoliu si detalii.

Seminee Gaz-portofoliu si detalii.

Publicat de Mugur Mazilu21.12.2017

Atasam poze cu cateva dintre modelele de seminee pe gaz realizate, seminee din portofoliul Seminee Expert, dorind sa subliniem cateva calitati si particularitati ale semineelor pe gaz pe care le promovam, montam, dar si  semineelor pentru care sustinem mentanta pe toata durata lor de viata, in garantie, dar si prin extinderea acesteia.

Semineele pe gaz pe care le promovam si in care credem au urmatoarele particularitati unice, concurenta acestora fiind foarte redusa:

Otel Corten cu grosime de 4mm-In cele mai multe cazuri(peste 95%) semineele pe gaz folosesc otel cu grosime de 2 mm.

Sistem protectie german, dar si Sistem De Protectie prin Ionizare-acest sistem este patentat de catre producatorul Kalfire si este unic la nivel European.(Protectia prin Ionizare ofera o siguranta maxima in exploatare)

Sistem NSG : sistem generator de scantei in interiorul focarului, sistem ce ofera o flacara cat mai reala, asemanatoare cu cea a arderii lemnului.

Geam Antireflectie, geam ce nu reflecta umbre si lumini, focarul este confundat de cele mai multe ori cu un focar cu vatra deschisa.

Telecomanda speciala- usor de folosit-sistem patentat si inventat de catre producatorul Kalfire.

Ramele geamurilor foarte discrete, vizibilitatea asupra falcarii fiind maxima.

Geamul prezavut cu sistem click pentru detasarea lui catre exterior( in cele mai multe cazuri, geamurile au sistem de prindere in suruburi).

Butuci ceramici -normali, dar si speciali-butuci ce imita lemnul, dar si crengi cu lungimi considerabile.

Focare cu au posibilitatea adaptarii interiorului dorit-Fiecare client isi poate configura singur interiorul focarului.( exista peste 8 tipuri de materiale ce pot fi folosite pentru placarea interiora a focarelor).

Focare cu folosesc la interior: butuci ceramici, pietricele albe sau gri, cenusa naturala si sistem de luminare LED-focarul poate fi folosit si pe timpul verii.

Arzatoare ceramice, dar si arzatoare ce sunt consrtuite din butucii ceramici, practic, flacara porneste din interioul acestora oferind senzatie arderii lemnului.

Pe langa particularitatile de mai sus, Seminee Expert propune sisteme de evacuare a gazelor arse Metaloterm Eontop, dar si parti decorative clasice, rustice, moderne sau tip sculptura, executate la comanda in Atelierul de Creatie Seminee Expert, pentru fiecare model executam schite 3D.

De asemenea, Seminee Expert se poate mandri cu 3 tehnicieni ce pot interveni si pot oferi solutii tehnice pentru orice semineu pe gaz, nou sau existent. Toti tehnicienii nostri au experienta de peste 10 ani in domeniul semineelor pe gaz si pregatiri tehnice la producatorii cu care colaboram : Kalfire-Olanda, Element4-Olanda si Metaloterm Eontop-Olanda.

Semineele pe gaz sunt cele mai cautate modele de focare, mai ales in orasele mari, acolo unde nu exista posibilitate adaptarii semineelor pe lemn. Fiind niste seminee speciale, acestea nu pot fi montate sau adaptate de catre personal necalificat, automarizarile si particularitatile acestora fiind foarte complexe.

Seminee Expert ofera sustinere tehnica si comerciala tutror partenerilor din tara, in acest moment avand peste 50 de reprezentanti scolarizati si pregatiti din punct de vedere tehnic.

                                             Ofera valoare banilor tai!

 

    www.seminee-expert.ro

 

 

Alte articole de blog

15 Ani Seminee Expert SRL 14.11.2022

15 Ani Seminee Expert SRL

15 ANI SEMINEE EXPERT:    Povestea companiei SEMINEE EXPERT începe în urmă cu 15 ani, cand Semineul este considerat doar un Moft, când șemineele nu prea erau solicitate, iar acest...

Proiecte Speciale-SemineeExpert! 10.09.2016

Proiecte Speciale-SemineeExpert!

Da, a venit momentul in care avem voie sa vorbim despre cel mai ambitios si special proiect imobiliar, proiect realizat cu si pentru iubire de munte, de nou, de "altceva-ul" pe care il cautau si inves...