Seminee Sibiu - Seminee Expert

Seminee Sibiu

Seminee Sibiu

Seminee Sibiu

Publicat de Mugur Mazilu07.12.2016

Seminee Expert si Tona Sisteme De Cosuri au in Sibiu montatori autorizati, pregatiti sa va ofere sfaturile necesare pentru adaptarea unei soltii optime de semineu, soba, termosemineu sau cos de fum.

Cele mai bune seminee si cele mai bune cosuri de fum la cele mai avantajoase preturi:

 

In Sibiu, Seminee Expert  comercializeaza direct clientului final, la cele mai mici preturi, montajul fiind asigurat de catre montatorii si partenerii autorizati din zona!

Am inceput parteneriatul cu montatorii din Sibiu in urma cu cativa ani, au urmat cursurile organizate de catre producatorii seriosi de seminee si cosui de fum : Kalfire, Defro Home ,Element4,  Nordpeis, Hajduk, Metaloterm Eontop si Tona Sisteme De Cosuri decisi sa nu faca compromisuri la calitate si sa devina specialisti, nu doar comercianti. Echipele lor de montaj au doar oameni de calitate, calificati si instruiti, la multe dintre lucrari ii veti gasi chiar pe cei doi asociati, muncind cot la cot alaturi de ei.

Sibiul este orasul in care exista multe firme ce comercializeaza seminee si cosuri de fum, ajungand sa fie unul dintre cele mai importante orase din Romania la comercializarea de seminee si cosuri de fum profesionale.

Si in Sibiu “lupta” importiva mentalitatii gresite este aproapre castigata datorita parteneriatul dintre Seminee Expert si Partenerii locali ! 

 

 

  seminee.sobe.termoseminee.cosuri de fum profesionale.centrale termice

 

www.seminee-expert.ro                                                           www.tona.ro

Alte articole de blog

Seminee! 31.08.2016

Seminee!

Nordpeis-produsul nostru de suflet, produsul alaturi de care am crescut! https://www.youtube.com/watch?v=FJa9BY6evW0 Hajduk-unul dintre producatorii mari, dar mai ales seriosi! https://www.yo...

noua gama de sobe si seminee 30.10.2018

noua gama de sobe si seminee

Incepand cu luna Noimebrie, Seminee Expert lanseaza noua gama de sobe, seminee si termoseminee: Defro Home-Polonia Compania Defro a fost infiintata in anul 200...