Seminee Sibiu

Seminee Sibiu

Seminee Sibiu

Publicat de Mugur Mazilu07.12.2016

Seminee Expert si Tona Sisteme De Cosuri au in Sibiu unul dintre cei mai buni reprezentanti si parteneri din Romania : Mincons Prest SRL, firma reprezentata de fratii Draghici, doi oameni  foarte ambitiosi cu experienta de lucru in tarile vestice, cu viziune si ambitia de a schimba mentalitatea locala cu privire la arderea lemnului in interorul caminului.

Am inceput parteneriatul in urma cu cativa ani, au urmat cursurile organizate de catre producatorii seriosi de seminee si cosui de fum : Kalfire, Spartherm,Element4,  Nordpeis, Hajduk, Metaloterm Eontop si Tona Sisteme De Cosuri decisi sa nu faca compromisuri la calitate si sa devina specialisti, nu doar comercianti. Echipele lor de montaj au doar oameni de calitate, calificati si instruiti, la multe dintre lucrari ii veti gasi chiar pe cei doi asociati, muncind cot la cot alaturi de ei.

Sibiul este orasul in care exista multe firme ce comercializeaza seminee si cosuri de fum, ajungand sa fie unul dintre cele mai importante orase din Romania la comercializarea de seminee si cosuri de fum profesionale.

Si in Sibiu “lupta” importiva mentalitatii gresite este aproapre castigata datorita parteneriatul dintre Seminee Expert si Mincons Prest-Sibiu! Toti oamenii importanti din zona ii contacteaza pe cei doi in vederea achizitionarii unei surse de caldura .

Unde ii puteti gasi ?

La intrarea in Sibiu, in parcarea principala a magazinelor mari puteti gasi “Vitrina Cu Seminee” si in Selimbar , Str Nicolae Barna, nr 47 A, acolo veti gasi seminee functionale si parti decorative personalizate, dar si depozitul ESS-Sibiu.

  seminee.sobe.termoseminee.cosuri de fum profesionale.centrale termice

 

www.seminee-expert.ro                                                           www.tona.ro

Alte articole de blog

Nordpeis-2016! 09.01.2016

Nordpeis-2016!

Producatorul Norvegian lanseaza noi produse pentru anul 2016, focare din otel, placate cu termota la interior, dubla combustie si ardere curata. Modelul N20 ,cu doua sau trei laturi vitrate are acu...