Seminee Expert in Bistrița, o echipă ce iubește șemineele pe lemn - Seminee Expert

Seminee Expert in Bistrița, o echipă ce iubește șemineele pe lemn

Seminee Expert in Bistrița, o echipă ce iubește șemineele pe lemn

Seminee Expert in Bistrița, o echipă ce iubește șemineele pe lemn

Publicat de Mugur Mazilu22.11.2021

Se apropie acea perioadă a anului când singurele lucruri la care ne gândim sunt familia, prietenii și clipele pe care le vom petrece împreună în jurul șemineului. Știm că fiecare șemineu are povestea lui, iar astăzi vă vom prezenta poveștile șemineelor realizate de partenerii noștri din Bistrița.

Bistrița înseamnă pasiune, atenție la detalii, montaj de calitate, livrare imediată, mai exact într-un cuvânt Seminee Expert Bistrița înseamnă profesionalism.

 

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul șemineelor, partenerul Seminee Expert din Bistrița a realizat de-a lungul anilor sute de proiecte, multe dintre ele cu produse marca Defro Home, Hajduk și Carbel.

Nelu Pop, caci asa se numeste creierul si motorul Splendfire SRL- Bistrita este dovada vie ca si in Romania se poate monta si lucra ca in Vest. Cu o experienta mare de lucru in afara tarii, a dorit sa demonstreze tuturor ca si in Bistrita se poate lucra cu aceeasi precizie si calitate, exact ca in tarile din Vest, tari care au devenit un “asa da”, mai ales in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare.

 

Potrivit echipei, unul dintre cele mai dificile șeminee pe care l-au realizat a fost unul rotund, care le-a făcut și ceva “probleme”. De ce? Clientul și-a dorit ca întreg șemineul să fie îmbrăcat în granit, iar fiind rotund a fost destul de complicat de creat. Dar nu imposibil.

 

Un rol important în reușita șemineelor îl au și materialele, iar cei de la Bistrița nu fac rabat la acest capitol. Lucrează doar cu materiale profesionale, închiderea șemineului se face doar cu silicat de calciu, iar pentru decor adoră să dea naștere celor mai frumoase părți decorative cu ajutorul marmurei, granitului sau pietrei naturale.

Și dacă tot discutăm de calitatea lucrării, partenerii Seminee Expert ne-au povestit care sunt unele dintre cele mai frecvente greșeli pe care le întâlnesc atunci când au de refăcut un șemineu. Printre acestea se numără nerespectarea distanței fata de materialul combustibil și conectarea șemineului la un horn care nu este într-o stare bună de funcționare. 

Un alt punct important al partenerilor nostri din Bistrita este Informarea clientului final cu privire la folosirea adecvata a semineului , cantitatea lemn folosit (conform recomandarilor producatrilor)-calitate lemn (lemne esenta tare cu umiditate de maxim 20/21%) si mentenenta anuala cu echipe specializate.

 

Pe de altă parte, dacă nu știți ce șemineu să alegeți, cu siguranță vă vor convinge să optați pentru un șemineu pe lemne. Pentru partenerul nostru din Bistrița, semineul pe lemne nu este doar o variantă de încălzire, ci este și acel liant, acel magnet al casei ce creează o atmosferă plăcută și primitoare.

Așadar, dacă ești din zona Bistrița și îți dorești o lucrare corectă, sigură, frumoasă și care să dureze în timp, partenerii noștri te vor ajuta să te bucuri cât mai repede de focul ideal. Ai livrare imediată, mai ales că în Bistrița deținem cel mai mare stoc de focare Carbel.

Alte articole de blog

Cum alegem focarul semineului? 04.05.2016

Cum alegem focarul semineului?

Din cauza informatiilor gresite sau nefondate, aruncate fara noima si justificare de catre anumiti comercianti, multi dintre clientii nostri sunt putin confuzi cand vine vorba de tipul focarului potri...

EXECUTIA LUCRARILOR DE TENCUIELI EXTERIOARE

In vederea protejarii cosurilor de fum impotriva intemperiilor vremii, la suprafata exterioara a acestora se executa tencuieli, ale caror conditii de realizare sunt prezentate in cele ce urmeaza. 1. ...