Retrospectiva 2017-Seminee Expert/Tona Sisteme De Cosuri - Seminee Expert

Retrospectiva 2017-Seminee Expert/Tona Sisteme De Cosuri

Retrospectiva 2017-Seminee Expert/Tona Sisteme De Cosuri

Retrospectiva 2017-Seminee Expert/Tona Sisteme De Cosuri

Publicat de Mugur Mazilu11.01.2018

Orice companie respectabila si serioasa se uita in urma, trage niste concluzii si compara cifre si rezultate in incercarea de ascensiune si din dorinta de a evolua, de tinde catre mai bine, catre rezultate mai bune.

Seminee Expert si Tona Sisteme De Cosuri, caci asa am decis sa fim prezenti in Romania, cu o diferentiere clara si precisa a directiei si unicitatea produselor comercializate si montate, provin din rezultatul a peste 17 ani de experienta si 11 ani in aceasta formula, formula ce impune respect si lanseaza idei noi si doar produse de cea mai buna calitate, fara exceptii si compromisuri, fara un inceput intetosat de graba vanzarii, vanzare ce nu face cinste profesionistilor in seminee si cosuri de fum, caci aici ne situam si doar asta stim sa facem si ne mandrim cu acest lucru.

Ca cifre, anul 2017 a inregistrat o creste pentru companiile noastre , crestere ce insumeaza acelasi numar de clienti ca in utlimii 3-4 ani, cu precizarea ca in 2017 am decis sa renuntam la multe produse, in special la focarele din fonta, focare cu randament scazut, fara performante notabile si cu aspect mai putin placut. Anul 2017 a fost anul semineelor Premium, anul in care am comercializat si montat doar seminee de calitate, doar seminee de top la nivel european si doar parti decorative personalizate si concepute in Atelierul De Creatie Seminee Expert sau Nordpeis (parti decorative din beton refractar/material acumulator). Asa cum afirmam in urma cu multi ani, la unul dintre cele mai importante cursuri cu si despre seminee din Olanda, Nu ne dorim sa fim cei mai mari, dar, cu siguranta ne dorim sa fim cei mai buni! Cifrele arata doar cantitatea, calitatea o arata doar munca noastra, munca echipei Seminee Expert. Semineele realizate de catre noi sunt oglinda profesionalismului si lipsa rabatului de la calitate.

 Anul 2017 a fost singurul an in care am participat la cea mai mare expozitie din Romania (la fel ca in ultimii 6 ani), intristati de faptul ca am fost singura firma de seminee prezenta la un astfel eveniment (Romexpo-Expo Ambient); firmele care au mai fost prezente au avut o apartie timida, fara a reprezenta un pachet premium : “Focar-Parte decorativa personalizata-cos de fum prefesional+montaj efectuat cu echipele proprii de montaj), succesul fiind unul important, atat pentru Bucuresti, dar si pentru restul tarii. A fost anul in care scolarizarile pe care le-am organizat, la sediul celor mai mari producatori de seminee din Europa au convins multi profesionisti din tara sa se alature echipei noastre.  

Anul 2017 a fost un an in care am marit echipa din Bucuresti (tehnic+montaj), anul in care am descoperit noi parteneri zonali (Timisoara.Cluj.Baia Mare.Galati.Chisinau), anul in care am intalnit clienti speciali, clienti ce au pus accent doar pe calitate si au avut incredere in sfaturile si propunerile noastre cu privire la sursa principala sau alternativa de caldura a casei. Caci doar asta prezentam si comercializam : Surse Principale sau Surse Alternative de Caldura.

De ce au ales clientii nostri sa lucreze cu noi:

Reprezentam la nivel national cele mai serioase si mari firme producatoare de seminee si cosuri de fum profesionale : Nordpeis/Norvegia. Kalfire/Olanda. Carbel/Spania. Element4/Olanda. Spartherm/Germania.Hajduk/Polonia. Tona/Germania. Metaloterm/Olanda. Avem echipe proprii de montaj (echipe specializate doar in montaj de seminee si cosuri de fum) si Atelier De Creatie pentru partile decorative  pe care le comercializam, in tara colaboram doar cu firme autorizate si scolarizate si pregatite la producatorii sus-specificati. Nu ne multumim sa comercializam doar focare si grile, nu asta ne dorim, ne dorim sa fim specialisti ce gasesc solutii si ofera consultanta si solutia completa, nu credem in ideea de a vinde produse on-line, in continuare consideram ca semineele si cosurile de fum nu sunt produse ce se achizitioneaza in urma unui click(on-line).

Nu ne bucura numarul de focare vandute, ne bucura faptul ca am informat corect clientii nostri, ne bucura faptul ca cea mai mare parte a clientilor nostri au ajuns la noi din recomandari, recomandari provenite de la clienti multumiti, de la arhitecti si constructori cu care lucram de multi ani, alaturi de care am realizat cele mai atragatoare si indraznete proiecte din domeniul semineelor.

Etapele vanzarii si semnarii unui contract/proiect nou au fost si urmat doar asa:

Vizita showroom. Vizita santier. Masuratoare efectuata de catre unul dintre inginerii nostri. Necesar termic. Schite 3D. Prelucrare parte decorativa cf. schitelor in Atelier. Montaj Cos de fum cu echipe proprii. Asigurare statica cf. hartii seismice a zonei. Pozitionare focar si montaj parte decorativa cu echipe proprii de montaj. instructiuni folosire + garantiile pentru fiecare produs. Dosar cu poze pentru fiecare proiect, poze facute in fiecare etapa a lucrarii. Semnat contract mentenanta penru fiecare produs (focar+cos de fum).

Cresterea din 2017 a fost inregistrata pentru :

Bioseminee -Detalii despre acestea :Bioseminee

Seminee Gaz Kalfire -Detalii depre acestea :Semineepegaz. Semineepegaz1. Semineepegaz2.Semineepegaz3.

Seminee Lemn Hajduk : Detalii despre acestea : SemineeHajduk SemineeHajduk2.Seminee Hajduk3.Seminee Hajduk4.

 

Pentru 2018 ne dorim sa nu crestem numarul de seminee vandute, ne dorim sa crestem calitatea seviiciilor noastre, sa fim mai buni si sa inspiram incredere si siguranta clientilor si partenerilor nostri. Ne dorim sa incalzim case si sa facem iernile mai usoare!

Seminee Expert va ureaza un 2018 cu sanatate si impreuna sa schimbam ideea ca “meseriasul bun la toate” sau internetul ar putea monta un semineu de calitate, Semineului si Cosul de fum pot fi montate doar de catre Specialist!

Alte articole de blog