Intră în lumea șemineelor electrice premium, un loc al căldurii, confortului și eleganței - Seminee Expert

Intră în lumea șemineelor electrice premium, un loc al căldurii, confortului și eleganței

Intră în lumea șemineelor electrice premium, un loc al căldurii, confortului și eleganței

Intră în lumea șemineelor electrice premium, un loc al căldurii, confortului și eleganței

Publicat de Mugur Mazilu15.02.2021

Pe tine ce culoare te inspiră? Sau ce sunet? Poate părea o chestiune generală, dar dacă ți-am spune că aceste întrebări se referă la focul din șemineu? Dacă ți-am spune că acum îți poți alege înălțimea flăcării sau chiar intensitatea pocniturilor lemnelor din foc? Sau că nu ai nevoie de instalarea unui coș de fum pentru a te bucura de confortul și frumusețea unui șemineu, ci doar de o sursă de alimentare cu curent electric? Toate aceste avantaje sunt oferite de șemineele electrice premium.

 

Piața șemineelor electrice a evoluat constant tocmai din dorința de a oferi oamenilor atât experiențe de neuitat, cât și siguranță și ușurință în utilizare. Astfel, a apărut Kalfire E-one, un produs unic, care a fost lansat anul trecut și în România și a devenit în scurt timp unul dintre cele mai căutate șeminee electrice premium.

 

Indiferent de spațiul pe care îl ai la dispoziție, un șemineu Kalfire E-one îl va transforma rapid într-un loc confortabil, primitor și cu un plus de personalitate. De ce? Pentru că are o multitudine de funcții care vor contribui la o experiență unică zi de zi.

 

Siguranța focului

 

Unul dintre cele mai importante aspecte ale acestui șemineu electric din gama premium este siguranța. E-one nu degajă căldură directă, ceea ce-l face extrem de sigur atât pentru oameni, cât și pentru animale. Astfel, serile în care stați în jurul focului vor fi mai liniștite și lipsite de griji. În plus, nu îți vei mai face griji pentru lemne și depozitarea acestora. Kalfire E-one este foarte ușor de utilizat, fiind necesară doar simpla atingere a unui buton. Trebuie doar să îl băgați în priză și focul va începe să ardă.

 

Detaliile unui produs premium

 

Nu tuturor ne plac aceleași culori. Nici aceleași sunete. Așadar, E-one Kalfire vine cu o gamă incredibilă de comenzi care te vor ajuta să-ți personalizezi focul după cum îți dorești.

Astfel, vei putea vedea flăcările, luciul cărbunilor, jarul și bucățile de lemn și vei avea la dispoziție șase setări diferite pentru înălțimea flăcării, ultima dintre ele dând un efect dinamic acesteia.

 

Pentru că vorbeam de culori, acest șemineu premium îți oferă libertatea de a ajusta nuanțele flăcărilor în funcție de preferințele tale. Unii dintre noi iubim flăcările intense, de culoare galbenă, în timp ce alții iubim nuanțe portocalii sau roșii. În plus, pe lângă cele 3 culori, vei avea posibilitatea de a regla inclusiv intensitatea flăcării, obținând astfel un pâlpâit dinamic sau mai domol.

 

Apoi, gândește-te că poți intensifica sunetul pocniturilor din foc. Ai la dispoziție opțiunea Pinewood, care imită lemnul de larice, ce arde cu mai multe scântei, și BeachWood, care transpune lemnul de fag, ce arde cu mai puține scântei. În concluzie, poți alege zece setări audio diferite, creând astfel ambientul pe care ți-l dorești, fiecare zi fiind o călătorie.

 

Pentru un plus de confort, poți opta pentru funcția de încălzire Atmos Heating,  un element de încălzire de 2000W ce creează o atmosferă plăcută și intensifică experiența focului. Acesta este special dezvoltat pentru E-one și furnizează aer cald la un unghi de 45 de grade, astfel încât căldura să se propage uniform în toată încăperea.

 

Perfect pentru orice interior

 

Nu ai nevoie de o casă imensă ca să te bucuri de liniștea focului de șemineu. Datorită designului, Kalfire E-one nu necesită asigurarea tirajului așadar este ideal pentru orice spațiu, fie că vrei să-ți înfrumusețezi livingul, dormitorul sau chiar biroul.

‘Anti Reflect function’ nu lipseste nici de la aceste modele; diferenta dintre un semineu pe gaz/lemn si acestea este insesizabila, Semineul fiind unic la nivel mondial!

 

Caracteristici:

Dimensiune geam : 100 X 37 cm
Putere: 1-2 Kw
Termostat : Da
Geam antireflexiv : Da
Trepte de intensitate : 5
Hybrid LED E : Da
Sunet : Da ( lemn de pin sau fag cu 5 trepte de intensitate)
Set butuci ceramici : Da
Single HD flame tehnology : Da
Dual HD flame tehnology : Optional
Control:  control cu ajutorul telecomenzii
Garantie focar electric = 5 ani sau 10000 ore de ardere
Garantie aeroterma = 2 ani.
Interior focar : otel negru 
Interior focar optional : design

Focarul este fabricat, testat si certificat in Olanda.

 

E One este disponibil in doua variante:

 

Incastrabil : caz in care fiecare model devine unic si personalizat in functie de asteptarile fiecarui client sau designer.

Free standing :

 

Caracteristicele prezentate mai sus sunt câteva aspecte pe care nu le vei găsi la șemineele electrice ce nu fac parte din gama produselor premium. Dar, pentru o viziune de ansamblu, cel mai bine vino în showroom-ul nostru și alege acel produs care să fie perfect pentru tine.

Alte articole de blog

Focare Nordpeis 26.06.2012

Focare Nordpeis

Gama Nordpeis include focare de cea mai buna calitate, din fonta sau otel,fiind placate la interior cu TERMOTA(samota) la interior.Acest material de ultima generatie  rezista la temperaturi de pes...

Semineu Terasa-Semineu Bio 29.06.2017

Semineu Terasa-Semineu Bio

                            Magic Nights-Magic fires Seminee Expert pune la dispozitie o gama foarte atragatoare de Bio Seminee pentru terasa sau gradina. In acest fel veti anima ...

Cum alegem focarul semineului? 04.05.2016

Cum alegem focarul semineului?

Din cauza informatiilor gresite sau nefondate, aruncate fara noima si justificare de catre anumiti comercianti, multi dintre clientii nostri sunt putin confuzi cand vine vorba de tipul focarului potri...