SEMINEE EXPERT, din nou in Oltenia - Seminee Expert

SEMINEE EXPERT, din nou in Oltenia

SEMINEE EXPERT, din nou in Oltenia

SEMINEE EXPERT, din nou in Oltenia

Publicat de Mugur Mazilu04.02.2022

Daca stai in judetele Dolj, Gorj, Olt, Mehedinti sau Valcea, avem o veste extraordinara pentru tine. Seminee Expert ajunge cu produsele sale de inalta calitate si in aceasta zona, prin noul nostru partener zonal Seminee Luxury.

 

Șeminee Luxury nu este doar o firma care distribuie semineele noastre, ci este un partener de incredere fiind administrata de unul dintre primii montatori ai SEMINEE EXPERT. Are peste cinci ani experienta in montarea produselor din gamele noastre premium si este unul dintre primii montatori din Romania de seminee NORDPEIS si cosuri profesionale de fum TONA.

Ia un semineu montat in urma cu foate multi ani de catre colegul nostru de la Seminee Luxury:

 

Mai mult, a participat la scolarizarile organizate in fabricile producatorilor straini, dar si la o serie de cursuri interne pe care le-am realizat pentru montatorii autorizati din Romania. Toate aceste aspecte il claseaza ca fiind unul dintre cei mai buni profesionisti in domeniu, cu o pasiune incredibila pentru proiecte de calitate.

SEMINEE LUXURY, noi cursuri de perfectionare

 

Pentru noi siguranta este pe primul loc, acesta fiind si motivul pentru care investim continuu in scolarizari interne si externe, in tari precum Olanda, Polonia sau Spania. În prezent, montatorii SEMINEE LUXURY participa la noi cursuri de coserit, montaj seminee si cosuri de fum profesionale pentru a putea oferi cele mai bune servicii. Știm ca piata sistemelor de incalzire se schimba rapid tocmai de aceea aceste cursuri sunt menite sa-i ajute sa fie la curent cu noile produse si tehnologii aparute.

 

Un semineu nu inseamna doar montarea lui, ci presupune un intreg proces pe care noi, SEMINEE EXPERT, impreuna cu partenerii nostri, inclusiv SEMINEE LUXURY, il acoperim. Dupa o discutie telefonica, mereu facem o vizita la domiciliul clientului pentru o masuratoare exacta, pozitionare si calcularea necesarului termic. Doar asa putem determina tipul de semineu care se preteaza spatiului, aspectele ce tin de decor si materialele pe care le vom folosi la montaj si finisaj.

 

În plus, avem posibilitatea de a produce manual elemente decorative personalizate avand alaturi de noi unii dintre cei mai talentati sculptori si pietrari din Romania. Colegii din Atelierul de Creatie pot concepe rame atat rustice, moderne, cat si clasice.

PRECIZARE

 

Pe de alta parte, ne dorim sa clarificam o situatie care a devenit confuza ca urmare a existentei “Seminee Expert Oltenia SRL “. Firma mentioanata a fost infiintata cu acordul si sustinerea noastra totala, colaborarea fiind una de succes, pana in momentul in care distribuitorul si colaboratorul respectiv a decis sa comercializeze si alte tipuri de seminee si cosuri de fum, seminee care nu fac parte din categoria pe care noi dorim sa o promovam in Romania , folosindu-se de brandul nostru.

 

Distribuitorul nu a dorit sa isi schimbe denumirea firmei, iar in consecinta am decis sa apelam la OSIM, SEMINEE EXPERT fiind marca inregistrata. OSIM a obligat firma respectiva sa isi schimbe numele, iar noi, in tot acest timp,  am cautat un alt partener zonal.

 

Asadar, incepand din acest an, SEMINEE EXPERT in Oltenia are un nou reprezentant de calitate si recomanda cu incredere serviciile Seminee Luxury!

 

Alte articole de blog

Cu si despre Cosuri De Fum 09.05.2016

Cu si despre Cosuri De Fum

Ca Partener Tona Sisteme De Cosuri este clar suntem adeptii sistemelor de cosuri profesionale, sistemelor de cosuri de fum ceramice, dar mai ales germane, sigure si de cea mai buna calitate. De ce...