Boley, design olandez și personalizat 100% - Seminee Expert

Boley, design olandez și personalizat 100%

Boley, design olandez și personalizat 100%

Boley, design olandez și personalizat 100%

Publicat de Mugur Mazilu27.10.2021

Fiecare șemineu are o poveste și, de cele mai multe ori, nu este dorit doar pentru scopul său practic, ci și pentru a înfrumuseța locuința, de a-i da acel sentiment de intimitate și atașament. Mai mult, un șemineu nu este doar un obiect cu care însuflețim casa, ci este și o amprentă a personalității tale. Și pentru că iubim proiectele cu personalitate, cu caracter, am încheiat un parteneriat cu cei de la Boley, devenind astfel importatori în România ale șemineelor create de ei.

De ce Boley?

 

Pentru că un șemineu trebuie să fie unic și îndrăzneț precum visătorii care îl doresc. Pentru că flăcările dansante ale focului trebuie să-ți bucure privirea și să îți ofere acel vibe relaxant și liniștit. Așa cum spun și olandezii, șemineul este inima care bate și care dă viață casei.

 

Boley reprezintă îmbinarea desăvârșită între stil, nevoie, frumusețe și originalitate. Reprezintă garanția unui șemineu fără compromisuri, ce se află într-o armonie perfectă cu designul casei și personalitatea utilizatorului.

 

Un design impecabil cu materiale inedite

 

Pentru fiecare șemineu, creăm proiectarea 3D a acestuia tocmai pentru a aduce designul și conceptul cât mai aproape de realitate. Compania olandeză lucrează cu o varietate impresionantă de materiale și se diferențiază prin finisajele unice pe care le adoptă. Astfel, printre materialele regăsite în portofoliul lor se numără cuprul, oțelul albastru, sticla, piatra naturală, lemnul și pielea.

Boley a început să creeze șeminee deschise încă din 1970. Modelele lor sunt potrivite pentru lemne, gaz, bioetanol și chiar electrice. Modelele lor oferă cea mai bună experiență a focului în casă și asta pentru că există sticlă, nu există nimic care să blocheze flacăra. Fiecare șemineu de la Boley este realizat la comandă, așadar întotdeauna se va preta perfect spațiului și nevoilor tale.

Un exemplu care impresionează de la prima vedere este Boley 997, un șemineu de sine stătător, pretabil pentru lemn sau gaz. Cercul, care impecabil încadrează focul, creează o imagine puternică și atractivă. Mai mult, ai posibilitatea de a alege culorile pentru piesele metalice. Un alt plus este că acest semineu poate fi amplasat atât în interior, cât și în exterior.

 

Apoi, cei de la Boley au creat un focus impresionant și pentru cei care își doresc un dormitor unic și care să te îmbie la o relaxare totală. Șemineul Special 27 are un design excepțional și, datorită contrastului, focul este extrem de bine pus în evidență. Desigur, acest model poate fi realizat la ce dimensiuni îți dorești, astfel încât să se încadreze în designul camerei.

Dacă vrei ca printr-un șemineu să dai mai mult decât un aer autentic locuinței, atunci poți opta pentru Boley Special 23, un șemineu suspendat, realizat aproape în întregime din oțel inoxidabil. La fel, dimensiunile se pot adapta în funcție de designul casei și spațiul de care dispui. Îți garantăm că va deveni imediat punctul central al casei tale.

Așadar, dacă îți dorești un șemineu personalizat în funcție de dorințele tale, vino în showroom-ul nostru cu schița casei și, împreună cu specialiștii noștri, vom proiecta focul visat.

 

BOLEY, un partener eco

 

Chiar dacă pasiunea celor de la Boley este să creeze șeminee cu ardere deschisă, aceștia au dezvoltat și o colecție cu ardere închisă. Modelele de bază reprezintă un punct de plecare pentru realizarea la comandă a unor șeminee care să se îmbine armonios cu stilul tău. Toate șemineele sunt eco și oferă o eficiență de până la 87%.

O grădină autentică, cu șemineele BOLEY

Pe lângă șemineele de interior, olandezii produc și o gamă impresionantă de șeminee pentru exterior, astfel că terasa va fi uimitoare. Un foc de lemne va face ca locul să capete viață, indiferent de anotimp și de gradele de afară.

Orice tip de  semineu visezi, oricat de indraznete ar fi gandurile tale cu privire la foc, dimensiuni si forme , atat in interiorul casei cat si in exterior, Boley realizeaza si implementeaza!

Alte articole de blog

EXECUTIA LUCRARILOR DE TENCUIELI EXTERIOARE

In vederea protejarii cosurilor de fum impotriva intemperiilor vremii, la suprafata exterioara a acestora se executa tencuieli, ale caror conditii de realizare sunt prezentate in cele ce urmeaza. 1. ...