Seminee Electrice-Seminee moderne si clasice - Seminee Expert

Seminee Electrice-Seminee moderne si clasice

Seminee Electrice-Seminee moderne si clasice

Seminee Electrice-Seminee moderne si clasice

Publicat de Mugur Mazilu07.05.2018

Fiind adeptii semineelor ce folosesc combustibil solid, seminee ce sunt surse de caldura, suntem reticenti la tot ce imita focul si arderea lemnului in camin; cu toate acestea, exista foarti multi clienti si arhitecti ce ne solicita seminee electrice, seminee ce nu au nevoie de cos de fum si nu emana niciun fel de miros sau fum.

Solutia alternativa, dar costisitoare a semineelor electrice provenite din tarile asiatice, implementam un nou tip de seminee electrice, seminee fabricate in Olanda, seminee ce imita arderea lemnului cat mai aproape de realitate.

Seminee electrice Element4( Fabricate in Olanda) sunt seminee de ultima generatie, seminee ce folosesc ultimul model de sistem Led aparut in acest domeniu, sunt seminee pe care le putem folosi in orice tip de locuita, bar, club sau terasa.

Focarele electrice Element 4 sunt in 3 variante:  focar cu geam frontal, focar cu geam frontal+lateral sau focar cu 3 suprafete vitrate, focare ce au  dimensiuni cuprinse intre 500mm si 1800mm, toate avand termostat si dezvolta puteri de 1-2kw.

Toate acest focare folosesc geam anti reflexie (Antireflective glass) si  pot fi folosite cu o aplicatie smartphone sau chiar cu mini-telecomanda.

Mai jos veti gasi cateva dintre propunerile Element4-Olanda.

Alte articole de blog

Focare Nordpeis 26.06.2012

Focare Nordpeis

Gama Nordpeis include focare de cea mai buna calitate, din fonta sau otel,fiind placate la interior cu TERMOTA(samota) la interior.Acest material de ultima generatie  rezista la temperaturi de pes...