Seminee si Cosuri de fum fabricate in Germania. Garantia Calitatii. - Seminee Expert

Seminee si Cosuri de fum fabricate in Germania. Garantia Calitatii.

Seminee si Cosuri de fum fabricate in Germania. Garantia Calitatii.

Seminee si Cosuri de fum fabricate in Germania. Garantia Calitatii.

Publicat de Mugur Mazilu04.05.2018

 

Este clar ca Germania si Norvegia au devenit brand-uri mondiale si acest lucru nu este intamplator, este doar dovada seriozitatii, dar si a lipsei compromisului in tot ceea ce fac.

De data aceasta vom prezenta “pachetul” german : cosul de fum Tona Tec si focarele Spartherm. produse fabricate in Germania, seminee si cosuri de fum de cea mai buna calitate, produse premium. Mentionam si faptul ca pachetul german (semineu si cos de fum) este completat si devine optim si datorita montatorilor nostri, montatori scolarizati in centrele de instruire Spartherm si Tona.

Consideram ca fara un montaj profesional, montaj efectuat cu personal calificat, orice semineu poate deveni ineficient si poate prezenta chiar pericol in exploatare.

Tona Tec :

Incepand cu jumatatea anului 2018, Tona Germania va produce si comercializa doar sistemul Tona Tec, miscare prin care decide ridicarea standarelor si calitatii produselor. Sistemul TonaTec este sistemul consacrat in Germania, sistem ce poate fi adaptat oricarui tip de combustibil, garantat si pentru adaptarea si conectarea cetralelor in condensatie.( Certificat Performanta Mediu Umed-Uscat). Retragerea sistemului Tona Din se va face treptat, completand stocurile deja existente in depozite.

Experienta si vechime TONA:125 ANI!

 

Avantaje Tona Tec :

 1.  Sistem Folosit pentru orice tip de combustibil.
 2. Greutate redusa.
 3. Usor de montat. 
 4. Lungimea tuburilor de 500mm si 1000mm.(imbinari mai putine)
 5. Imbinare Tub in Tub.(etanseitate ridicata)
 6. Rezistent la coroziune.
 7. Sistem testat la 1000 grade.
 8. Diametre cuprinse intre 80mm si 300mm.
 9. T 600.
 10. Sistem recomandat pentru mediul umed si uscat.

Destinatie: seminee, sobe, centrale termice in condensatie, cazane atmosferice, cazane cu camere de ardere in suprapresiune 

https://www.youtube.com/watch?v=oVdFK59CU9o

https://www.youtube.com/watch?v=Z2O7y70PIcg

https://www.youtube.com/watch?v=ahs0VVwprqE

 Spartherm :

Spartherm Feuerungstechnik GmbH , producator de seminee  din anul 1986, lider detasat in piata semineelor, producator de seminee de dezvolta fenomenul de postcombustie si ardere curata, sursa principale si alternative de caldura, focare din otel de pana la 8mm, placate la interior cu termota.

Spartherm detine cea mai mare gama de focare la nivel mondial, executand si focare la comanda, acoperind orice dorinta excentrica sau exigenta a arhiectilor interesati de un semineu ce indeplineste si rolul de “opera de arta”.

Spartherm dispune de instalatii de productie moderne si produce in conformitate cu principiul din bancul de lucru prelungit, adica insertiile semineu sunt produse in doua locatii: la fabrica-mama din Melle (din 1996) si in Strzelce Kraj Polonia, o alta fabrica detinuta de departamentul de productie Spartherm. Succesul companiei se bazeaza pe calitatea tehnica inalta a dispozitivelor, combinate cu un design contemporan si cu noile inovatii in domeniul tehnologiei de combustibil. Departamentul de vanzari cuprinde o arie de 33 de tari prin intermediul importatorilor locali. In Germania, Spartherm are o retea larga de parteneri autorizati de specialitate.

Gama asupra careia dorim sa atragem atentia este Premium, fiind si varful de lance in domeniul semineelor la nivel european; producatorul german a inceput si implementarea semineelor in USA, avand ambitia de a dezvolta focare ce pot fi montate la distantanta mult redusa fata de elementele combustibile ale casei, aproape de 0.

Focarele premium:

 1. Design modern.
 2. Rame cat mai inguste ce permite o vizibilitate optima asupra flacarii.
 3. Otel din cea mai buna calitate cu grosimi de 6-8mm.
 4. Mecanism unic de control al arderii. Inchidere perfect aetansa si sistem “airwalsh” ce nu permite geamului sa murdareasca in timpul folosirii.
 5. Geam dintr-o singura bucata.
 6. Sistem nou de garnituri si parghii.
 7. “Soft close”-sistem unic de culisare a geamului in carena proprie.
 8. Manta de convectie.
 9. Sistem automat de deschidere a usii pe verticala.
 10. Manerul de reglare, ascuns, putin vizibil.
 11. Standarde :EN 13240. EN13229.
 12. Produse testate si aprobate in cele mai stricte centre de testare din Germania.

 Pentru mai multe detalii ne puteti contacta.

 

   

Alte articole de blog

Ce este semineul. 17.07.2012

Ce este semineul.

Simplificand lucrurile orice semineu se compune din: - vatra (loc de amplasare a combustibilului, de regula lemnele de foc); - o gura de alimentare a semineului („poarta” prin care se introduc l...

Seminee pe gaz 31.08.2012

Seminee pe gaz

Am inaugurat noul nostru site: www.semineepegaz.ro Frumusetea simplitatii Desi veti gasi o gama larga de focare pe gaze, in colectia Element4, toate au un lucru in comun: simplitate. Pentru c...