Proiectul Pipera - 5 seminee si o colaborare excelenta cu arhitectii casei. - Seminee Expert

Proiectul Pipera – 5 seminee si o colaborare excelenta cu arhitectii casei.

Proiectul Pipera – 5 seminee si o colaborare excelenta cu arhitectii casei.

Proiectul Pipera – 5 seminee si o colaborare excelenta cu arhitectii casei.

Publicat de Mugur Mazilu13.09.2021

Fiecare casa este unica si scoate in evidenta, prin elementele sale decorative, personalitatea si preferintele proprietarilor. Poate fi o casa in stil minimalist, rustic sau shabby-chic, poate fi o locuinta cu design clasic sau modern, dar daca iti doresti sa obtii acea atmosfera calma si linistita, atunci este esential sa incluzi in amenajarea casei un semineu.

 

Șemineul este una dintre piesele care se potrivesc oricarui stil ales si care nu are doar atributii practice, ci confera locuintei pace, confort si conexiune. Indiferent ca sunt electrice, pe gaz sau lemne, semineele joaca un rol important in designul casei.

 

Si cum fiecare proiect pe care il realizam este inedit, si incarcatura emotionala este la fel – unica. Asa a fost si in cazul proiectului Pipera, o locuinta extraordinara cu cinci seminee gândite si montate de echipa noastra.

In toata experienta noastra de peste 25 ani din domeniul semineelor si cosurilor de fum ne-am bucurat impreuna cu beneficiarul de semineele pe care le-am recomandat si montat, de “produsul finit”, caci un proiect in care exista semineu implica multa munca, multi pasi de parcurs si multe provocari. Acest proiect este unul special, s-a desfasurat pe o perioada de cca 10 luni si totul a fost calculat si recalculat in cel mai mic detaliu.

 

Modelele alese pentru aceasta casa fac parte din categoria premium si intregul proiect a fost realizat in strânsa legatura cu arhitectii casei. Am participat inca de la primele linii trasate, am conceput proiectarea 3D a fiecărui semineu astfel incât totul sa arate perfect.

Proiectul Pipera are in componenta sa magicul semineu electric Kalfire E-one, un produs unic in gama semineelor premium. Acesta iti lasa posibilitatea sa-ti personalizezi focul asa cum iti doresti tu pentru ca vine cu o gama incredibila de comenzi care te vor inspira. Cu Kalfire E-One poti selecta inaltimea flacarii, sa ajustezi nuantele in functie de preferintele tale, fie ca iti plac flacarile mai intense de culoare galbena, portocalie sau rosie. Mai mult, poti regla intensitatea, astfel incat sa te bucuri de un palpait dinamic sau mai domol, sau poti alege sunetul pocniturilor de foc, daca vrei multe sau putine scantei.

De asemenea, proiectul Pipera contine inca doua seminee semnate Kalfire, ambele fiind pe gaz. Acestea sunt extraordinare si vin cu pietricele albe si butuci ceramici, creand astfel ambianta perfecta.

 

Primul semineu pe gaz este un Kalfire- GP105/79F. Este din gama Prestige si este dotat cu Prestige Burner( butucii ceramici sunt arzatoarele focarului), Sticla frontala este AR glass (geam antireflex) iar in interior s-a optat pentru generatorul de scantei NSG si sistem special de LED-Hybrid. Otelul folosit de acest focar are o grosime de 4 mm si sistemul de siguranta este unul prin ionizare.

Al doilea semineu pe gaz. este tot din gama Prestige (GP 60/79F) si este dotat cu Prestige Burner( butucii ceramici sunt arzatoarele focarului), Sticla frontala este AR glass (geam antireflex) iar in interior s-a optat pentru generatorul de scantei NSG si sistem special de LED-Hybrid. Otelul folosit de acest focar are o grosime de 4mm si sistemul de siguranta este unul prin ionizare.

O alta premiera in acest proiect, dar si in Romania este dotarea terasei exterioare a casei cu un semineu The Flame-Austria, semineu realizat la comanda, care creeaza o atmosfera desavarsita.

Gas Box 240cm- The Flame este un produs fabricat la comanda si include arzator pe gaz si partea decorativa din ceramica speciala, placata pe un suport metalic. La interior arzatorul s-a dorit a fi cu pietricele negre si Super Glow, efectul din timpul arderii fiind unic si special. Producatorul austriac a adaptat 2 randuri de sticle protectie si un sistem special ce conecteaza semineul cu sistemul Smart Home al casei.

Cel de-al cincilea șemineu instalat este marca Spartherm-fabricat in Germania (Arte BH), focar din otel masiv, placat la interior cu samota masiva, un semineu care va aduce mirosul superb al lemnelor în aceasta casa absolut superba. Focarul este dotat cu sistem de culisare verticala si realizeaza o dubla combustie si ardere curata, sticla ramanand in permanenta curata.

Cosurile de fum au fost realizate din sisteme de evacuare Convesa-Spania si Metaloterm Eontop-Olanda si contin sisteme speciale, atat pentru semineele pe gaz (US-Concentric) si XD/KW . Sistemele de evacuare Convesa sunt garantate 25 ani si Metaloterm Eontop 10 ani.

 

A fost un proiect greu, dar extrem de frumos si care ne-a implinit pe fiecare in parte. În concluzie, rezultatul este unul magic, fiind un proiect unde experienta arhitectilor si a noastra se poate observa chiar si la cele mai mici detalii.

Alte articole de blog

Nordpeis-2016! 09.01.2016

Nordpeis-2016!

Producatorul Norvegian lanseaza noi produse pentru anul 2016, focare din otel, placate cu termota la interior, dubla combustie si ardere curata. Modelul N20 ,cu doua sau trei laturi vitrate are acu...