Patru motive ca să investești într-un șemineu - Seminee Expert

Patru motive ca să investești într-un șemineu

Patru motive ca să investești într-un șemineu

Patru motive ca să investești într-un șemineu

Publicat de Mugur Mazilu24.03.2021

 

Nu credem că mai trebuie să-ți spunem că este final de martie și în unele zone ale țării este mai multă zăpadă decât a existat în lunile adevărate de iarnă. Nu mai trebuie să-ți spunem că ultimii ani au fost din ce în ce mai diferiți, iar sezoanele de toamna și iarna au început să fie mai lungi, uneori și mai reci. Și atunci te întrebăm: este sistemul tău de încălzire pregătit să facă față acestor schimbări climatice?

 

Totodată, pe lângă vremea capricioasă, mulți dintre noi am început să lucrăm foarte mult de acasă din cauza pandemiei și acest lucru ne-a făcut să realizăm sunt necesare anumite modificări pentru a avea mai mult confort și pentru a transforma locuința într-un cămin, un loc unde să petrecem timp de calitate alături de cei dragi. Așadar, fără să avem unde să mergem, casele noastre au devenit totul și, chiar dacă uneori nu vrem să recunoaștem, ne afectează starea de spirit.

 

Așadar, cum ne putem îmbunătăți și înfrumuseța în același timp locuința? Există o soluție extrem de simplă și care va transforma imediat orice încăpere – un șemineu electric sau pe gaz. Pe lângă frumusețe, există o listă întreagă de motive pentru care ar trebui să investești într-un șemineu. Iată care sunt cele mai importante patru motive pentru care oamenii investesc într-un șemineu și de ce ar trebui să faci și tu.

#1 Vei economisi bani la facturile de energie

 

Când alegem un sistem de încălzire, suntem atenți și la consumul acestuia. Așadar, dacă și tu ai observat că facturile la căldură au început ușor – ușor să crească, atunci poate este timpul să vii în showroom-ul nostru și să alegi șemineul potrivit pentru tine. Un șemineu poate reduce semnificativ costurile facturilor de energie.

#2 Casa ta va deveni mai atractivă pentru cumpărători

 

 

O locuință cu șemineu va atrage mai repede decât crezi o serie de cumpărători. Poate acum nu te gândești la o astfel de variantă, dar oricând poate apărea ocazia de a te muta într-o locuință nouă, mai mare și mai frumoasă, sau într-un alt oraș. Adăugarea unui șemineu în casa ta va crește valoarea locuinței, dar și gradul de atractivitate.

#3 Vei înfrumuseța locuința

 

Din când în când, este nevoie de o schimbare, mai ales în aceste vremuri deloc prietenoase. Așadar, o înfrumusețare a casei cu un șemineu nu va înseamna doar un plus vizual, ci și un plus din punct de vedere al confortului. Imaginează-ți o dimineață friguroasă de iarnă, în care te culcușești în canapeaua de lângă șemineu, savurând o cafea caldă? Sau imaginează-ți serile cu toată familia strânsă în jurul focului. Nu îți face griji pentru dificultatea proiectului pentru că există foarte multe variante perfecte pentru spațiul tău și fără a fi necesar un adevărat șantier. Află de pe https://www.seminee-expert.ro/seminee-pe-gaz/ sau https://www.seminee-expert.ro/seminee-electrice-premium/. Spre exemplu, nu tuturor ne plac aceleași culori. Nici aceleași sunete. Și atunci poți alege E-one Kalfire care vine cu o gamă incredibilă de comenzi care te vor ajuta să-ți personalizezi focul după cum îți dorești.

Astfel, vei putea vedea flăcările, luciul cărbunilor, jarul și bucățile de lemn și vei avea la dispoziție șase setări diferite pentru înălțimea flăcării, ultima dintre ele dând un efect dinamic acesteia.

#4 Ai foarte multe variante

 

În ultimii ani, companiile care produc șeminee au investit foarte mult în crearea unor noi modele, care să fie atractive și eficiente. Astfel, poți alege șeminee electrice sau pe gaz cu 2 sau trei laturi de sticlă, care să-ți permită să observi flacăra din mai multe zone ale camerei.

Alte articole de blog

Calitate si siguranta norvegiana. 21.12.2011

Calitate si siguranta norvegiana.

Ne bucuram sa va prezentam un produs nou, semineul cu ardere curata si dubla combustie  ce transforma arderea lemnului in arta, un semineu cu randament crescut,  ce poate fi numit SURSA ALTERNATIVA ...