Parti decorative pentru Seminee

Parti decorative pentru Seminee

Parti decorative pentru Seminee

Publicat de Mugur Mazilu14.04.2017

In afara retehnologizarii complete a fabricilor Hajduk si a inovatiei la nivelul arderii si eficientei semineelor si sobelor fabricate, noua echipa ce se ocupa de partea de design, propune cateva modele de parti decorative pentru focarele Hajduk, parti decorative de seminee ce pot fi modificate si construite la dimensiunuile dorite de catre fiecare client, la dimensiunile si formele dorite.

Mai jos puteti gasi cateva modele de seminee, seminee ce completeaza propunerile Seminee Expert pentru partea estetica, mai ales ca semineul este si devine unul dintre cele mai atragatoare obiecte decorative ale casei. Toate partile decorative pe care le propunem folosesc silicat de calciu de cea mai buna calitate (Skamotec225-Danemarca), racordari Metaloterm-Eontop-Olanda si accesorii de cea mai buna calitate. Acestor materiale, Atelierul Seminee Expert adauga calcar, marmura, granit si/sau grinzi din lemn masiv , toate prelucrate manual, pentru a delimita stilul arhitectural dorit, la dimensiunile si formele dorite.

Cu aceste inovatii, dar si gama impresionanta de focare fabicate in serie si/sau la comanda, Hajduk , cu cele 3 fabrici de productie, devine una dintre companiile de top din domeniul semineelor,  termosemineelor si sobelor la nivel European.

www.seminee-expert.ro

Alte articole de blog

www.semineepegaz.ro 11.01.2016

www.semineepegaz.ro

Nu este nimic mai placut decât  sa ajungi  acasă după o zi grea de munca si sa pornesti semineul din canapea, cu ajutorul telecomenzii.Te poti bucura alaturi de familie si prieteni , la caldura s...

Semineu in Stil Tudor 14.10.2016

Semineu in Stil Tudor

Am decis ca in fiecare luna sa prezentam un semineu special pe care il prezentam. Acest semineu, cat si ancadramentul usii de la intrare sunt executate in Atelierul SemineeExpert si contin urmatoar...